Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Destinație surpriză pentru Dele Alli! Unde este dorit mijlocașul lui Everton

Alex Masgras

Publicat 17/08/2022 la 00:06 GMT+3

Dele Alli este pe picior de plecare de la Everton. Englezul nu s-a adaptat pe Goodison Park și este foarte aproape de a părăsi Anglia, Besiktas fiind pregătită să îl transfere pe jucătorul de 26 de ani.

BLACKPOOL, ENGLAND - JULY 24: Dele Alli of Everton during the Pre-Season Friendly match between Blackpool and Everton at Bloomfield Road on July 24, 2022 in Blackpool, England. (Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images)

Credit imagine: Eurosport

Everton este deschisă în ceea ce privește negocierile pentru un posibil transfer al lui Dele Alli. Daily Mail anunță că Besiktas este interesată de serviciile atacantului de 26 de ani care a ajuns la începutul acestui an pe Goodison Park.
După despărțirea de Tottenham, Dele Alli a ajuns gratis la Everton, dar nu a reușit să se impună la noua sa echipă. Considerat în urmă cu câțiva ani noul star al naționalei Angliei și al celor de la Spurs, Dele Alli încă nu s-a decis asupra viitorului său, el analizând în acest moment dacă ar accepta un transfer la Istanbul, potrivit sursei mai sus menționate.
Cu toate acestea, totul depinde și de oferta celor de la Besiktas. Turcii și-ar dori ca, în primă fază, să îl aducă pe Dele Alli sub formă de împrumut în Turcia. În cazul în care negocierile vor avea succes, Besiktas speră să obțină semnătura lui Alli până la finalul acestei săptămâni.
Citește și:

Dele Alli, aproape de un transfer la Besiktas

Dele Alli a ajuns la Everton în ultimele ore ale perioadei de mercato din această iarnă, sosind gratis de la Tottenham. Cu toate acestea, Everton este obligată să îi plătească 10 milioane de lire sterline lui Spurs, în cazul în care Alli bifează 20 de apariții în tricoul "caramelelor".
Până acum, Dele Alli a jucat doar de 13 ori pentru Everton, adunând 363 de minute în tricoul echipei de pe Goodison Park. În toată această perioadă, el a fost titularizat o singură dată. În acest sezon, Dele Alli a prins doar 38 de minute în cele două etape din Premier League.
Cu o medie de 22 de goluri pe sezon în perioada 2015-2018, Besiktas speră ca Dele Alli să se reinventeze în Superliga din Turcia.
16 milioane de euro este cota de piață a lui Dele Alli, potrivit transfermarkt.com. În mai 2018, pe vremea când evolua la Tottenham, el era cotat la 100 de milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo