Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erling Haaland abia așteaptă intensitatea duelurilor din Premier League: "Un duel bun e mereu plăcut"

Alex Masgras

Publicat 06/08/2022 la 20:51 GMT+3

Erling Haaland, noul atacant al campioanei Manchester City, abia așteaptă să își facă debutul în Premier League. Norvegianul de 22 de ani este conștient că intensitatea este mult mai mare în Anglia, față de fotbalul cu care era obișnuit în Bundesliga, dar se bucură că va avea ocazia să evolueze în Anglia.

Erling Haaland freut sich auf physische Duelle

Credit imagine: SID

Erling Haaland este pregătit pentru provocările pe care le propune Premier League. Noul atacant al campioanei Manchester City se așteaptă la dueluri dificile și spune că este conștient că va avea o misiune dificilă, într-un campionat care te solicită mai mult din punct de vedere fizic decât Bundesliga:
"Cred că va fi mult mai solicitant din punct de vedere fizic, cu un tempo mult mai ridicat, dar și mai multă presiune. Chiar este un campionat în care se pune accentul foarte mult pe partea fizică și va fi dificil. Dar corpul meu este pregătit și un duel bun e mereu plăcut.
Mereu m-am uitat la meciurile din Premier League și fiecare partidă are propria poveste. Atâtea meciuri de jucat, atmosfere diferite. Urmărind din afară toată viața, până la a face parte din acest campionat, pur și simplu abia aștept să debutez", a declarat Erling Haaland pentru The Athletic.
Citește și:

Erling Haaland dă de înțeles că va avea nevoie de o perioadă de acomodare

Duminică, Manchester City va debuta în noul sezon din Premier League, iar Erling Haaland, noul atacant al "cetățenilor", își va face debutul, cel mai probabil, în partida de pe London Stadium cu West Ham.
Atacantul norvegian de 22 de ani a vorbit și despre stilurile diferite de joc dintre Borussia Dortmund, fosta sa echipă, și Manchester City, noua sa echipă:
"Contează mult chimia. Am stat doi ani și jumătate la Dortmund, așa că știam cu adevărat jucătorii acolo. Acest lucru va veni și aici, când vine vorba de pasele în momentul potrivit. E ceva ce trebuie să vină și va veni. La cel mai înalt nivel, va veni.
Cred că va fi bine atunci când ne vom cunoaște mai bine – ceea ce poate dura, vom vedea – nivelul acestor jucători este nemaipomenit", a mai spus Haaland.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo