Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Maguire, trimis pe banca de rezerve de Ten Hag, a discutat cu Gareth Southgate despre Cupa Mondială

Alex Masgras

Publicat 04/09/2022 la 14:37 GMT+3

Harry Maguire și-a pierdut postul de titular în echipa lui Manchester United după primele două etape. Gareth Southgate, selecționerul Angliei, îl are în vedere în continuare pe Maguire pentru Cupa Mondială din Qatar.

Manchester United's English defender Harry Maguire reacts during the English Premier League football match between Brentford and Manchester United at Gtech Community Stadium in London on August 13, 2022. - Bentford won the game 4-0

Credit imagine: Getty Images

Harry Maguire nu are cel mai bun start de sezon. Căpitanul lui Manchester United și-a pierdut postul de titular în echipa lui Erik ten Hag după primele două etape, atunci când United a încasat șase goluri în partidele cu Brighton și Brentford.
Din etapa a treia, Erik ten Hag s-a bazat pe cuplul Lisandro Martinez – Raphael Varane în centrul apărării. În ultimele trei etape, United s-a impus de fiecare dată.
Cu doar două luni înaintea Cupei Mondiale din Qatar, lucrurile nu arată foarte bine pentru Harry Maguire. Cu toate acestea, căpitanul lui United a fost liniștit de Gareth Southgate, selecționerul Angliei, care l-a contactat pe fundașul de 29 de ani și l-a anunțat că nu își va pierde locul la echipa națională înaintea turneului final care începe în luna noiembrie, potrivit The Sun.
Southgate are în continuare încredere în Maguire, iar lipsa minutelor din acest minut de sezon nu îi vor sta în cale căpitanului lui United, care are 46 de selecții în naționala Angliei.
Citește și:

Maguire mai are șanse de a prinde meciuri înainte de Cupa Mondială

Programul actualului sezon este extrem de încărcat din cauza Cupei Mondiale care va începe pe 20 noiembrie, astfel încât antrenorii vor căuta să folosească cât mai mulți jucători. Joia viitoare, Manchester United își va începe parcursul în Europa League, atunci când o va întâlni pe Real Sociedad.
Există șanse mari ca Erik ten Hag să apeleze la serviciile lui Maguire în meciurile din cupele europene, ținând cont de programul încărcat din următoarea perioadă. Până în noiembrie, United va lupta pe trei fronturi: Premier League, Europa League și Cupa Ligii Angliei.
Astăzi, Manchester United o va întâlni pe Arsenal, în derby-ul etapei a șasea din Premier League. Echipa lui Mikel Arteta vine pe Old Trafford după un început perfect de sezon, cu cinci victorii din tot atâtea partide.
În cazul unei victorii, Arsenal se poate distanța la patru puncte de Manchester City, ocupanta locului secund, care a remizat sâmbătă seară pe terenul lui Aston Villa. În schimb, o victorie a lui Manchester United ar duce echipa lui Erik ten Hag pe locul 4.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo