Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, avertizat de Ten Hag! Ce trebuie să facă pentru a deveni titular la Man United

Nicu Savin

Publicat 04/09/2022 la 10:25 GMT+3

Cristiano Ronaldo trebuie să devină mai altruist dacă vrea să joace în continuare un rol important la Manchester United. Cel puțin asta a lăsat să se înțeleagă antrenorul starului portughez într-o conferință de presă. Forma fizică a jucătorului ar fi o altă problemă abordată de antrenorul lui United.

Ten Hag plant wohl weiterhin mit Ronaldo

Credit imagine: SID

Articol scris de Valentin Popescu
Cunoscut pentru ambițiile sale foarte mari de a avea o formă fizică mult mai bună față de toți colegii la echipele de club pe unde a mai evoluat, Cristiano Ronaldo pare că ar demonstra contrariul în acest sezon. Din cauza problemelor personale, dar și dorinței de a se transfera la un alt club din Europa, fotbalistul de 37 de ani a ratat antrenamente importante la Manchester United înaintea începerii sezonului competițional, iar acest lucru este taxat de antrenorul său.
Deși a spus zilele trecute că va veni vremea când Ronaldo va fi folosit ca titular, Ten Hag a dar de înțeles că deocamdată nu e momentul, asta din cauza pregătirii fizice precare a starului lusitan.
"După cum știm cu toții, nu s-a antrenat în pre-sezon și nu poți rata pre-sezonul... Dar voi fi prietenul lui, uneori voi fi profesorul lui. Depinde de situație", a spus Ten Hag în abordarea sa față de cvintuplul câștigător de cinci ori al Balonului de Aur, citat de Daily Mail.
Ronaldo a avut șansa în acest sezon să joace o singură dată în echipa de start a lui Manchester United, iar acel meci a fost unul de tristă amintire pentru el. Echipa sa a pierdut cu 4-0 la Brentford, iar de atunci Ten Hag l-a ținut pe banca de rezerve și l-a introdus doar în repriza secundă. Cu Ronaldo pe margine în prima formulă, următoarele trei meciuri au fost câștigate de United, acasă cu Liverpool și în deplasările de la Southampton și Leicester. Marcus Rashford, Jadon Sancho și Bruno Fernandes au adus victoriile pentru United.
Citește și:

Ronaldo, avertizat de Ten Hag că nu va deveni titular până nu va ajunge la un nivel fizic optim

Ten Hag ar fi observat la starul portughez câteva ambiții personale de a-și demonstra în continuare valoarea, iar acest lucru ar putea afecta echipa. Încercările individuale au fost privite cu ochi critici de antrenorul său. Este nevoie de mai multă cooperare în jocul echipei din partea jucătorului, a dat de înțeles Ten Hag.
"Depinde, solicitările, cooperarea și poziționarea, în și în afara posesiei... Iar celălalt lucru care contează este forma fizică.", a spus en Hag când a fost întrebat ce trebuie să facă Ronaldo pentru a deveni titular.
Antrenorul olandez al lui United pare mulțumit totuși că Ronaldo rămâne la club după fereastra de transferuri, dar este clar că portughezul trebuie să se adapteze filosofiei de joc impuse de Ten Hag și nu invers. Duminică seara Manchester United va înfrunta Arsenal în etapa a șasea din Premier League, iar Ronaldo va începe meciul, cel mai probabil, tot pe banca de rezerve.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo