Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp a explicat seceta de goluri de la Liverpool! Ce se întâmplă cu Mo Salah: "E firesc!"

Irina Aldea

Publicat 04/02/2023 la 10:03 GMT+2

Mohamed Salah a marcat un singur gol în ultimele șapte meciuri disputate în toate competițiile pentru Liverpool, iar Jurgen Klopp i-a luat apărarea egipteanului, explicând de asemenea și seceta de goluri a "Cormoranilor".

Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Jurgen Klopp a insistat asupra faptului că Mohamed Salah nu duce lipsă de încredere și l-a susținut pe atacantul lui Liverpool să revină la modul de a marca goluri împotriva lui Wolves, meci programat azi de la ora 17, pe terenul "Lupilor".
Salah a marcat doar un singur gol în ultimele șapte apariții pentru Liverpool în toate competițiile. În plus, fotbalistul în vârstă de 30 de ani a marcat doar de șapte ori în 19 meciuri din Premier League în toată campania, după ce în sezonul trecut a înscris 23 de goluri și a împărțit "Gheata de Aur" cu vedeta lui Tottenham, Son Heung-min.
CITEȘTE ȘI:

Jurgen Klopp, explicații pentru pasa slabă prin care trece Liverpool

Liverpool a câștigat doar unul din ultimele șase meciuri în toate competițiile - și asta a venit împotriva lui Wolves pe Molineux Stadium, luna trecută, în cadrul Cupei Angliei. Chiar dacă echipa traverseazî o formă slabă de joc, Klopp nu este deloc îngrijorat de scăderea de formă a lui Salah și spune că aceasta se datorează pur și simplu inconsecvenței în selecție cauzată de numărul de accidentări.
"A pierdut încrederea? Nu, așa sunt atacanții. Toți trec prin asta, au momente când totul merge bine și alte momente când trebuie să treci prin aceste perioade, e firesc. Nu cred că există o mare diferență. Am vorbit săptămâna trecută, la conferința de presă, despre toate schimbările pe care a trebuit să le facem, schimbări în față. Fiecare atacant beneficiază de un plan despre care toată lumea din echipă știe. Dar, bineînțeles, atunci când nu marchezi de ceva timp este adevărat, s-ar putea să nu fii la un nivel de încredere de 100%, dar dorința de a o face crește în fiecare oră, așa că asta este situația", a transmis Klopp la conferința de presă.

Mo Salah, perioadă dificilă în tricoul lui Liverpool

Liverpool este lipsită de trioul ofensiv Roberto Firmino, Diogo Jota și Luis Diaz, ceea ce l-a lăsat pe Klopp în imposibilitatea de a face rotații așa cum ar face-o în mod normal. Darwin Nunez și Cody Gakpo s-au bazat foarte mult pe Salah, în ultima vreme, în timpul perioadei dificile a Reds. Salah va bifa sâmbătă a 200-a apariție în campionat pentru Liverpool. Dacă va înscrie, Salah va egala recordul lui Gordon Hodgson de 126 de goluri în primele sale 200 de apariții pentru club.
Klopp l-a susținut să depășească recordul lui Hodgson, care a jucat pentru Liverpool între 1926 și 1935: "Este un record care trebuie depășit. Mo a doborât multe, așa că sperăm că o va face și pe aceasta". Salah și Nunez vor continua probabil în atac pentru Liverpool, care se află pe locul nouă în Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo