Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp a înţeles care e valoarea lui Arthur şi vrea să îl trimită urgent înapoi la Juventus

Cristian Mihală

Publicat 15/09/2022 la 23:04 GMT+3

Jurgen Klopp s-a convins de nivelul lui Arthur Melo, fotbalistul împrumutat de la Juventus în ultima zi de mercato. Germanul vrea să găsească o formulă să îl trimită înapoi la Torino încă din iarnă, fiind extrem de nemulţumit de ce a arătat acesta la conferinţa de presă.

Arthur Melo new signing for Liverpool at AXA Training Centre on September 01, 2022 in Kirkby, England. (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

"Panic buy" e termenul folosit de englezi pentru formaţiile care apelează, în lipsă de timp, la achiziţii discutabile, în ultimul moment al unei ferestre de transferuri. Exact asta s-a întâmplat cu Liverpool, care a apelat la o soluţie discutabilă - Arthur -. Explicaţiile au stat în numeroasele accidentări ale "cormoranilor" la mijlocul terenului, dar venirea brazilianului nu rezolvă problema.
Asta pentru Jurgen Klopp a înţeles deja că a greşit, deşi sud-americanul se află de doar două săptămâni sub comanda lui. Arthur e la un nivel atât de slab încât stafful tehnic al lui Liverpool nu ia în calcul să îl folosească. Mai mult, neamţul de pe banca tehnică a formaţiei de pe Anfield caută o formulă să îl trimită înapoi la Juventus încă din iarnă, convins de inutilitatea lui.

Arthur Melo nu mai avea loc la Juventus, dar Klopp a sperat că îi va relansa cariera

Lucrurile nu sunt deloc surprinzătoare, în condiţiile în care Arthur Melo nici măcar nu mai prindea lotul lui Allegri, la Juventus în acest sezon. Din fericire, efortul financiar făcut de Liverpool a fost minim, englezii angajându-se să îi plătească doar salariul, fără ca "Bătrâna Doamnă" să primească vreo sumă pe împrumut.
"Sunt foarte, foarte fericit să fiu aici. Să port acest tricou minunat, să am această emblemă celebră pe piept - care reprezintă atât de mult în fotbalul mondial - este un vis", a declarat Athur Melo pentru liverpoolfc.com, la prezentare, pentru ca apoi să vorbească despre afinitate pe care o are pentru Klopp: "Am vorbit mult, iar ideile și viziunile noastre au fost potrivite, așa că sunt sigur că a fost alegerea potrivită. Sunt foarte fericit și foarte motivat să continui să-mi trăiesc visul pe teren și să dau totul în tricoul lui Liverpool".
Arthur Melo, care mai are contract cu Juve până în 2025, a jucat de asemenea și pentru Barcelona două sezoane, între 2018 - 2020 și a bifat 22 de selecții în naționala Braziliei.
Trebuie spus că Klopp avea ca prioritate în această vară aducerea lui Aurelien Tchouameni, fotbalist care a ajuns în cele din urmă la Real Madrid. Pentru perioada de transferuri din vara viitoare, marea ţintă a lui Liverpool va fi întărirea mijlocului, iar Jude Bellingham (Dortmund) se preconizează să fie marele pariu al perioadei de mercato pentru "cormorani".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo