Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool a decis ce pedeapsă primesc fanii care au aruncat cu monede în Pep Guardiola

Bianca Dumitru

Actualizat 17/10/2022 la 09:36 GMT+3

Liverpool și Manchester City s-au înfruntat duminică, pe Anfield, într-un meci din a 11-a etapă a Premier League. Pep Guardiola a fost ținta suporterilor gazdelor, care au aruncat cu monede în el. Oficialii lui Liverpool au anunțat ce măsuri vor lua.

Juergen Klopp, Manager of Liverpool and Pep Guardiola, Manager of Manchester City exchange words during the Premier League match between Liverpool FC and Manchester City at Anfield on October 16, 2022 in Liverpool, England.

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a câștigat duminică duelul cu Manchester City, scor 1-0, pe teren propriu. Singurul gol valabil al partidei a fost marcat de Salah, în minutul 76, iar tensiunea a fost la cote înalte pe tot parcursul meciului din a 11-a etapă a Premier League.
În startul reprizei secunde, fanii "cormoranilor" au aruncat cu monede în Pep Guardiola. Aceste incidente, care din fericire nu s-au soldat cu nimic grav, au fost condamnate de către oficialii lui Liverpool.
Aceștia au anunțat că vor lua măsuri împotriva celor care au fost implicați în atac. Șefii de pe Anfield au spus că îi vor identifica pe vinovați pe baza înregistrărilor de pe camerele de supraveghere, iar fanii vor fi interziși pe viață pe stadion.
"Suntem conștienți de un incident care a implicat obiecte aruncate în zona tehnică la meciul de astăzi (n.r. ieri). Acesta este un comportament total inacceptabil și nu se încadrează în standardele de comportament pe care le așteptăm pe Anfield.
Acest incident va fi investigat pe deplin folosind camerele de supraveghere, iar cei găsiți vinovați vor fi pedepsiți cu o interdicție pe viață de la Anfield și un posibil ordin de interzicere în fotbal", au anunțat reprezentanții lui Liverpool.
Citește și:

Reacția lui Guardiola după "bombardamentul" la care a fost supus pe Anfield

Pep Guardiola a intrat în vizorul fanilor lui Liverpool în startul reprizei secunde. În minutul 53, Foden a trimis mingea în poartă, dar arbitrul Anthony Taylor a anulat reușita după consultarea VAR, considerând că Haaland a comis un fault la faza premergătoare golului.
"Cetățenii" au explodat de furie din cauza deciziei, stârnind reacții acide din partea suporterilor de pe Anfield. Guardiola a fost "bombardat" cu monede din tribune.
La finalul partidei, antrenorul campioanei Angliei i-a ironizat pe fanii lui Liverpool, spunând că niciunul dintre obiectele aruncate nu l-a nimerit și că poate data viitoare acestea își vor atinge ținta.
"Nu m-au atins. Au încercat, dar nu m-au atins. Au fost lovit cu monede cu ani în urmă, dar nu de data aceasta. Poate data viitoare vor arunca mai bine", a declarat Guardiola după meci.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo