Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe neagă zvonurile privind dorința lui de a pleca în iarnă de la PSG! "Am fost șocat de această știre"

Bianca Dumitru

Actualizat 17/10/2022 la 07:32 GMT+3

Kylian Mbappe a vorbit, la finalul partidei dintre PSG și Olympique Marseille, despre zvonurile privind dorința lui de a pleca în iarnă de la Paris. Atacantul s-a declarat fericit și a negat informațiile apărute în presa internațională.

Kylian Mbappé

Credit imagine: Getty Images

PSG a primit duminică seară vizita celor de la Olympique Marseille, într-un meci contând pentru a 11-a etapă din Ligue 1. Parizienii s-au impus cu scorul de 1-0, grație unui gol marcat de Neymar, în prelungirile primei reprize, după o pasă a lui Mbappe.
La finalul partidei, atacantul francez a oferit câteva declarații. Kylian Mbappe a negat zvonurile apărute recent în presa internațională, potrivit cărora el și-ar dori să plece în iarnă de la PSG, fiind nemulțumit de situația sa actuală de la Paris.
Fotbalistul a spus că este fericit și că nu a cerut să își rezilieze contractul, punctând că nu înțelege de ce aceste zvonuri au apărut înainte de meciul cu Benfica, din a patra etapă a grupelor Champions League.
"Sunt foarte fericit. Nu am cerut niciodată să plec în ianuarie. Nu am înțeles de ce știrea a apărut în ziua unui joc. Am fost la fel de șocat ca toată lumea. Oamenii pot crede că am fost implicat în lansarea acestor zvonuri, dar nu am avut nicio legătură", a declarat Mbappe pentru RMC Sport.
Citește și:

MBAPPE POATE RUPE UNILATERAL CONTRACTUL CU PSG

Săptămâna trecută, site-ul de investigație Mediapart a susținut că Mbappe a fost victima unui "linșaj mediatic" comandat chiar din birourile de pe Parc de Princes. Din acest motiv, o avocată din Franța a explicat faptul că francezul poate rupe unilateral contractul cu PSG.
Scandalul conturilor false pe care clubul le-ar fi creat pentru a-l discredita pe Mbappe i-ar putea da francezului posibilitatea de a rupe unilateral contractul semnat în vară, valabil până în 2025.
Mai exact, fiecare dintre părțile legate printr-un contract de muncă este supusă unei obligații de loialitate. În cazul de față, PSG ar fi încălcat flagrant această obligație. Din acest motiv, Kylian Mbappe are posibilitatea de a rupe contractul cu PSG.
"Fiecare dintre părțile legate printr-un contract de muncă este supusă unei obligații de loialitate care este echivalentul obligației de bună-credință existentă în toate contractele.
Această obligație presupune ca atât angajatul, cât și angajatorul să își îndeplinească obligațiile reciproce în mod corect și, evident, fără a-i aduce prejudicii celuilalt", a explicat Tatiana Vassine, avocată specializată în dreptul muncii, pentru RMC Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo