Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United caută portar! O ofertă de 21 de milioane de lire sterline a fost refuzată

Alex Masgras

Actualizat 25/08/2022 la 15:40 GMT+3

Kevin Trapp, portarul lui Eintracht Frankfurt, a refuzat o ofertă primită din partea lui Manchester United, preferând să rămână în Germania.

Manager Erik ten Hag of Manchester United in action during the Premier League match between Manchester United and Liverpool FC at Old Trafford on August 22, 2022 in Manchester, England.

Credit imagine: Getty Images

Kevin Trapp, portarul lui Eintracht Frankfurt, a dezvăluit că a refuzat o ofertă primită din partea celor de la Manchester United. Internaționalul german a fost pe lista lui United, care a avut probleme în acest debut de sezon. David De Gea, titularul echipei, a arătat momente de slăbiciune în primele două etape.
"În ultimele zile au apărut mai multe zvonuri legate de interesul lui Manchester United. Este corect, a existat o ofertă scrisă din partea lor. Manchester United este un club uriaș. Sper că toată lumea poate înțelege că m-am confruntat cu luarea unei decizii în această privinț./
Ieri i-am informat pe oficialii celor două cluburi că am decis să rămân la Eintracht. Am trăit lucruri senzaționale aici și am scris istorie împreună. Sezonul a fost dificil, dar am încredere în echipă", a spus Kevin Trapp pentru BILD, citat de Daily Mail.
Kevin Trapp a câștigat Europa League cu Eintracht Frankfurt
Citește și:

Manchester United caută soluții pentru postul de portar

Fiind unul dintre cei mai importanți jucători în sezonul în care Eintracht Frankfurt a câștigat trofeul Europa League, Kevin Trapp era o țintă importantă pentru Manchester United. În vârstă de 32 de ani, profilul lui Trapp este pe placul lui Erik ten Hag, fiind un portar excelent și cu mingea la picior. Cu toate acestea, oferta de 21 de milioane de lire sterline a fost refuzată.
Potrivit Daily Mail, după refuzul lui Trapp, Manchester United se reorientează. Oficialii de pe Old Trafford negociază cu Newcastle pentru aducerea lui Martin Dubravka sub formă de împrumut până la finalul sezonului.
David De Gea a intrat deja în ultimele 12 luni de contract cu Manchester United, iar viitorul său pe Old Trafford din sezonul viitor este incert. De asemenea, United îl mai are sub contract și pe Dean Henderson, dar tânărul portar englez se află în acest moment sub formă de împrumut la Nottingham Forest.
Cine va câștiga trofeul Champions League în sezonul 2022/23?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo