Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un meci din Ucraina, întrerupt din cauza alarmelor aeriene! Jucătorii, nevoiți să se ascundă într-un buncăr

Eurosport
DeEurosport

Publicat 25/08/2022 la 14:16 GMT+3

Meciul de fotbal din prima divizie ucraineană dintre Rukh Lviv și Metalist Harkov, care a avut loc miercuri, s-a desfășurat pe durata a 4 ore și 27 de minute, din cauza mai multor alerte aeriene.

I giocatori del Rukh Lviv nel bunker antiaereo durante la partita contro il Metalist Kharkiv - Foto Instagram Rukh Lviv

Credit imagine: Instagram

Articol scris de Valentin Popescu
Sirenele au răsunat de trei ori în timpul partidei de fotbal dintre Rukh Lviv și Metalist Harkov, meci care a contat pentru prima etapă a campionatului ucrainean.
Arbitrul a fluierat de fiecare dată când alarmele de război au răsunat în oraș. Jucătorii ambelor formații și echipa de arbitri au fost nevoiți să fugă într-un buncăr antiaerian situat în apropierea stadionului.
Citește și:

4 ORE ȘI JUMĂTATE A DURAT MECIUL ÎN CONDIȚII DE RĂZBOI

Prima întrerupere a avut loc înainte de finalul primei reprize, iar alte două opriri pe parcursul reprizei a doua. Cele două echipe au petrecut în total 145 de minute într-un adăpost, notează Le Figaro.
În tot acest timp, jucătorii au așteptat ca antiaerienele ucrainene să verifice amploarea alarmei pentru a evita orice fel de pericol.
Meciul, care a început la ora locală 15:00, s-a terminat în jurul orei 19:27. În acest interval, forțele militare ucrainene au stat de pază în jurul stadionului. În cele din urmă nu a fost detectat niciun pericol pentru jucători.
Partida s-a încheiat cu victoria echipei oaspete, Metalist Harkov, care s-a impus cu scorul de 2-1.
Orașul Lviv, situat în vestul Ucrainei, a suferit atacuri violente de la începutul invaziei ruse din 24 februarie. În ziua meciului, Ucraina a sărbătorit Ziua Independenței, comemorând separarea sa de URSS din 1991.
Campionatul Ucrainei a fost reluat, marți, după o pauză de șase luni de la începutul conflictului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo