Kevin De Bruyne a fost întrebat alături de ce fotbalist ar vrea să joace, fiind pus să aleagă între Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.
Într-un interviu pentru SportBible, belgianul a spus că ar prefera să facă parte din aceeași echipă cu starul portughez de la Manchester United.
De Bruyne și-a explicat decizia, spunând că ar prefera să joace în compania unui atacant, nu a unui playmaker, așa cum este Messi, fotbalistul lui Manchester City având un profil asemănător argentinianului.
Liga Națiunilor UEFA
Messi și Ronaldo, întrecuți de un sârb care a reușit o performanță impresionantă la echipa națională
ACUM 13 ORE
"Probabil că l-aș alege pe Ronaldo, pentru că e mai mult genul unui atacant veritabil. Messi e mai mult un playmaker, așa cum sunt și eu, așa că aș alege un atacant", a declarat De Bruyne, citat de Mirror.
Citește și:

Ronaldo nu are de gând să renunțe la fotbal până în 2024

Cristiano Ronaldo intenționează să-și continue cariera cel puțin până la EURO 2024, a afirmat atacantul portughez, în vârstă de 37 de ani, cu ocazia unei ceremonii de premiere care a avut loc marți seară în apropiere de Lisabona.
"Parcursul meu nu este încă încheiat. Va trebui să-l suportați pe 'Cris' încă ceva timp", a declarat superstarul fotbalului, care a primit marți premiul Quinas de Ouro, rezervat celui mai bun marcator al selecționatei Portugaliei, decernat de Federația lusitană de fotbal (FPF).
"Vreau să fiu prezent la Cupa Mondială (2022) și la EURO (2024). Mă simt foarte motivat, iar ambiția mea este mare", a adăugat cvintuplul câștigător al Balonului de Aur, considerat în continuare unul dintre jucătorii de bază ai naționalei Portugaliei, în vederea Mondialului din Qatar (20 noiembrie - 18 decembrie).
La 37 de ani, căpitanul Portugaliei a adunat 189 de selecții și este recordmanul mondial de goluri la echipa națională, cu 117 reușite. Dacă prezența sa la Cupa Mondială din Qatar se va confirma, Cristiano Ronaldo va disputa al zecelea mare turneu internațional din cariera sa.
Revenit la Manchester United în 2021, Ronaldo a avut un debut de sezon 2022-2023 complicat, în care a stat mai mult pe banca de rezerve, în condițiile în care plecarea sa de pe Old Trafford a fost evocată, după ce clubul englez a ratat calificarea în Liga Campionilor.
International friendlies
VIDEO | Lionel Messi a ajuns la 100 de victorii cu Argentina și a sărbătorit cu o dublă încântătoare
ACUM 15 ORE
Ligue 1
Viitorul lui Messi, subiect de speculații! Care ar fi planurile starului pentru vara anului 2023
IERI LA 15:52