Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola, uluit de forța lui Haaland: "Va fi de neoprit!"

Cristian Mihală

Publicat 21/07/2022 la 13:03 GMT+3

Manchester City se anunță de neoprit și în noul sezon, iar Pep Guardiola e convins că Erling Haaland va avea un impact uriaș în jocul "cetățenilor".

Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

În ultimii ani, doar Liverpool a reușit să îi țină piept lui City, în cel mai puternic campionat din lume, Premier League. Și în noua stagiune vom avea parte tot de o bătălie în doi, între cele două formații, acestea întărindu-se serios în actuala fereastră de mercato.
Marele pariu al "cetățenilor" e, evident, Haaland, fostul golgheter al lui Dortmund. "Mașina de goluri" din Norvegia vine să rupă plasele în Anglia, după ce sezonul trecut City a jucat fără un vârf clasic. Fără Aguero, plecat la Barcelona înainte de a se retrage din fotbal din cauza problemelor medicale la inimă, trupa lui Pep și-a schimbat dinamica din atac. Acum, va avea iar un golgheter pur-sânge, iar Guardiola e convins că Haaland va deveni în curând un fotbalist imposibil de oprit de fundașii adverși.
"Odată ce Haaland va ajunge la nivelul fizic normal, va fi de neoprit", a spus Pep Guardiola, pentru jurnaliștii Daily Mail.

Marc Cucurella, spre City

Ieri, City a bătut palma cu Arsenal pentru Zinchenko, ucraineanul ajungând pe Emirates pentru o sumă impresionantă, 32 de milioane de euro.
"Cetățenii" au renunțat la fotbalistul de bandă stânga pentru că Pep a făcut din Marc Cucurella, de la Brighton, obiectivul numărul unu al finalului perioadei de mercato.
Întrebat despre negocierile dintre părți, tehnicianul catalan a dezvăluit că momentan nu s-a ajuns la un acord cu Brighton, dar, și în cazul în care mutarea nu se materializează, City e acoperită pe acel post.
"Suntem în negocieri pentru Cucurella, dar, dacă acestea nu se vor concretiza, avem soluții în banda stânga. Îl avem pe Cancelo, iar Wilson Esbrand este un jucător foarte talentat, de mare viitor. Ake poate juca și el acolo", a explicat Guardiola.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo