Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Sacrificiul" pe care este dispus să-l facă Ronaldo pentru a-și găsi o nouă echipă! La ce procent din salariu renunță

Bianca Dumitru

Actualizat 21/07/2022 la 17:22 GMT+3

Cristiano Ronaldo nu are de gând să mai joace pentru Manchester United, dorindu-și să plece de pe Old Trafford în această vară. Presa internațională a anunțat că fotbalistul este dispus să renunțe la o sumă importantă din salariu pentru a convinge echipele să îl transfere.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a făcut limpede în această vară faptul că nu își mai dorește să joace la Manchester United, fiind nemulțumit, printre altele, de faptul că echipa nu va juca în următorul sezon de Champions League.
Fotbalistul a fost propus la mai multe echipe de top, dar niciuna nu s-a arătat interesată de transferul portughezului, acesta fiind refuzat pe rând de Chelsea, Bayern Munchen, PSG și Real Madrid.
Potrivit presei internaționale, lusitanul este dispus să facă un sacrificiu important pentru a deveni mai atractiv pentru echipele cu care și-ar dori să-l semneze.
Agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, ar fi confirmat faptul că fotbalistul este de acord să renunțe la 30% din salariu pentru ca mutarea să fie mai accesibilă, de pildă, pentru cei de la Atletico Madrid, care ar fi dispuși să-l transfere, dar nu au capacitatea financiară de a face acest lucru.
Până acum, Cristiano ar fi primit anual 30 de milioane de euro net, astfel că reducerea s-ar traduce într-un salariu de aproximativ 21 de milioane de euro.
Citește și:

Piers Morgan, convins că Ronaldo va pleca de la Manchester United

Deși Cristiano a fost refuzat de mai multe cluburi importante din lume, jurnalistul Piers Morgan a declarat că sunt șanse minime ca Ronaldo să rămână în echipa lui Erik ten Hag.
Englezul a spus că a vorbit de mai multe ori cu fotbalistul în ultima săptămână, portughezul lăsându-i impresia că este resemnat cu gândul că nu va mai îmbrăca tricoul "diavolilor roșii".
"Am avut destule contacte în ultima săptămână. Cu siguranță, cred că este foarte puțin probabil ca Ronaldo să mai joace un alt meci pentru Manchester United. Cred că mental a trecut mai departe.
Dacă ești Cristiano și te apropii de sfârșitul carierei și vrei totuși să mai câștigi trofee majore, trebuie să faci un calcul. Voi reuși asta dacă rămân la United?Cred că simte că structura clubului nu este corectă. Nu este o reflecție asupra noului manager [Erik ten Hag], are mult respect pentru el, dar este doar o reflectare exactă a locului în care se află United acum.
Ronaldo trebuie să spună ce simte, dar dacă mă întrebi pe mine, eu nu cred că va rămâne la Manchester United", a declarat Piers Morgan pentru talkSPORT.
În plus, jurnalistul a spus că se așteaptă ca Ronaldo să fie protagonistul unei mutări neașteptate, dezvăluind că face tot posibilul ca următoarea destinație a lusitanului să fie Arsenal.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo