Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un star din Premier League, prins la volan sub influența alcoolului! Anunțul autorităților engleze

Nicu Savin

Publicat 12/01/2023 la 20:07 GMT+2

Joelinton a fost prins de poliția din Newcastle că a condus sub influența alcoolului, azi noapte, în jurul orei 1:20. Jucătorul celei de-a 3-a clasate din Premier League urmează să fie prezent în fața instanței la finalul lunii, pentru a-și afla pedeapsa.

Joelinton (Newcastle United) against Martin Ödegaard (FC Arsenal)

Credit imagine: Getty Images

Joelinton este unul dintre cei mai buni jucători ai lui Newcastle în acest sezon, dar brazilianul a suferit o dură lovitură de imagine. Conform Daily Mail, atacantul a fost oprit în trafic azi noapte, iar polițiștii au descoperit că avea o concentrație de alcool în aerul expirat peste limita legală.
"Puțin înainte de ora 1.20 azi (n.r. joi), ofițerii au oprit un vehicul în zona Ponteland Road din Newcastle și au arestat șoferul.Joelinton Casio, 26 de ani, din Ponteland, a fost acuzat de depășirea limitei prescrise pentru alcool.", a fost anunțul oficial al autorităților.
Conform sursei citate, fotbalistul brazilian a fost dat în judecată și urmează să se prezinte în fața magistraților pe data de 26 ianuarie pentru a-și afla pedeapsa. Nu se precizează însă cât de mult a depășit limita permisă și nici ce sancțiuni riscă inculpatul. Potrivit presei engleze, șefiiii clubului și antrenorul Eddie Howe sunt la curent cu evenimentele, dar preferă să rezolve problema pe plan intern și nu au reacționat oficial.

Joelinton, una dintre surprizele plăcute ale revelației Newcastle

Joelinton a ajuns la Newcastle în 2019, după ce englezii au plătit pentru el 44 de milioane de €, fiind până anul trecut cel mai scump transfer din istoria clubului (Isak este acum pe primul loc în acest top, achiziția sa de la Real Socieedad costând 70 de milioane de €).
După 3 ani în care s-a chinuit în Premier League, brazilianul a devenit un jucător cheie al "coțofenelor". Evoluțiile sale sub "bagheta" lui Eddie Howe au crescut constant, iar în acest sezon este unul dintre cei mai buni jucători ai revelației din Premier League. Brazilianul a jucat până acum 21 de partide în toate competițiile și a marcat 3 goluri, oferind și 3 pase decisive.
Ultima reușită a lui Joelinton a venit la mijlocul acestei săptămâni, când Newcastle a trecut cu 2-0 de Leicester și s-a calificat în semifinalele Cupei Ligi Angliei, unde se va înfrunta în dublă manșă cu Southampton. La doar două zile după primul meci, brazilianul va trebui să se prezinte în fața instanței ca urmare a infracțiunii comise azi noapte.
Joelinton are 4 selecții la naționala U17 a Braziliei, dar nu a apucat să debuteze la prima reprezentativă. Predstațiile din aceste sezon îi deschid drumul către îndeplinirea acestui obiectiv, dar rămâne de văzut dacă va trece cu bine peste problemele personale.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo