Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Virgil Van Dijk își avertizează coechipierii înaintea derby-ului cu Manchester United: "Este șansa perfectă pentru ei"

Alex Masgras

Publicat 18/08/2022 la 20:55 GMT+3

Virgil Van Djik și-a avertizat coechipierii înaintea marelui derby dintre Manchester United și Liverpool din etapa a treia din Premier League. Fundașul olandez este conștient că echipa sa va avea o misiune dificilă pe Old Trafford, chiar dacă "diavolii" trec printr-o criză.

Virgil van Dijk

Credit imagine: Getty Images

Manchester United – Liverpool este marele meci al începutului de sezon din Premier League. Clasicul Angliei va avea loc în etapa a treia, iar cele două echipe nu au parte de un start de sezon foarte bun.
Sezonul trecut, Liverpool a câștigat la scor cele două întâlniri cu United. Mai întâi, pe Old Trafford, echipa lui Jurgen Klopp s-a impus cu 5-0, după care pe Anfield, "cormoranii" au câștigat cu 4-0.
Chiar dacă pleacă favorită luni seară, Liverpool va avea o misiune dificilă, crede Virgil Van Dijk, care este conștient că nici echipa sa nu traversează momente foarte bune în acest început de sezon:
"United este o echipă bună în opinia mea. Au jucători foarte buni pe toate posturile. Evident, nu se află în cea mai bună situație, mai ales în ceea ce privește încrederea. Este șansa perfectă pentru ei să întoarcă situația în favoarea lor.
Noi ne uităm în curtea noastră și vrem să fim siguri că suntem pregătiți. Vom munci din greu pentru asta. Este un meci uriaș, dar nu avem nimic de demonstrat. Vrem să câștigăm și vom face tot posibilul ca să câștigăm.
În ultimii ani s-a dovedit că este greu să câștigăm acolo (n.r. pe Old Trafford). Evident, anul trecut am făcut un rezultat grozav, nu putem nega acest lucru. Anul acesta au avut un start dificil, dar nici noi nu am avut startul pe care l-am avut, așa că va fi un duel interesant", a spus Virgil Van Dijk, potrivit Daily Mail.
Citește și:

Manchester United, ultimul loc în Premier League, înaintea duelului cu Liverpool

Dacă Liverpool a început sezonul cu două rezultate de egalitate, pe terenul lui Fulham (2-2) și acasă cu Crystal Palace (1-1), Manchester United are parte de un start dezastruos.
Echipa lui Erik ten Hag a pierdut pe teren propriu cu Brighton (1-2), după care a urmat o partidă de coșmar pe terenul lui Brentford, care a câștigat cu 4-0. Toate golurile "albinelor" au fost marcate în primele 35 de minute.
După primele două etape, Manchester United se află pe ultimul loc din Premier League, în timp ce Liverpool ocupă în acest moment locul 12, cu doar două puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo