Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal continuă transferurile spectaculoase! 170 de milioane de euro pentru doi jucători

Romeo Ene

Publicat 03/07/2023 la 16:10 GMT+3

Arsenal vrea să câștige Premier League în sezonul trecut, iar în acest sens "tunarii" continuă campania de transferuri din această perioadă de mercato cu două nume importante.

Declan Rice

Credit imagine: Getty Images

Arsenal l-a transferat pe Havertz de la Chelsea, iar trupa lui Arteta continuă campania impresionantă de transferuri.
Conform Daily Mail, Declan Rice și Jurrien Timber vor deveni noii fotbaliști ai "tunarilor". Transferul lui Rice este realizat în proporție de 95%, în timp ce clubul a ajuns la un acord verbal cu fundașul lui Ajax. Cei doi vor efectua testele medicale, iar ulterior vor semna cu Arsenal.
120 de milioane de euro va achita vicecampioana Angliei pentru Rice, însă în mai multe rate, iar Ajax va primi 50 de milioane de euro pentru Timber. Totuși, sumele pot crește în funcție de performanțele jucătorilor. De altfel, Arsenal își dorește să achite cele 120 de milioane de euro pentru Rice în următorii 4 ani, în timp ce West Ham și-ar dori un termen mai scurt, însă cele două părți sunt foarte aproape de a ajunge la o înțelegere, conform sursei citate.
CITEȘTE ȘI:
După ce jucătorii vor trece cu bine vizita medicală, Arsenal va ajunge la 240 de milioane de euro cheltuite în această vară pe transferuri. "Tunarii" l-au transferat deja pe Havertz, pentru 70 de milioane de euro.
Atacantul a devenit al doilea cel mai scump jucător din istoria clubului de pe Emirates. Recordul îi aparține lui Nicolas Pepe, transferat de la Lille pentru 80 de milioane de €, în 2019. Cel mai probabil, recordul va cădea în zilele următoare, deoarece Arsenal este aproape de a perfecta achiziția lui Declan Rice de la West Ham.

Oferta lui City pentru Declan Rice, refuzată

Manchester City i-a făcut o ofertă oficială lui West Ham pentru Declan Rice, în valoare de 80 de milioane de lire plus 10 milioane de lire bonusuri, în funcție de performanțe.
Dacă londonezii ar fi zis "da", mutarea ar fi costat-o pe campioana din Premier League 104 de milioane de euro și ar fi reprezentat al doilea cel mai scump transfer din istoria echipei. Recordul este deținut de Jack Grealish, pentru care s-au cheltuit 117,5 milioane de euro (transferat de la Aston Villa, în 2021).
Un cuplu de mijlocași centrali Rice - Rodri ar fi însemnat un mare plus pentru trupa lui Guardiola, care ar fi avut la dispoziție doi dintre cei mai buni jucători din lume pe acest post.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo