Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Care e starea lui Drăgușin după criticile primite după eșecul cu Fulham! "Fotbaliștii nu se judecă după un meci"

Bianca Dumitru

Publicat 21/03/2024 la 08:58 GMT+2

Radu Drăgușin a debutat în weekend ca titular la Tottenham, după ce Micky van de Ven s-a accidentat și nu a putut fi folosit. Românul a fost criticat de fani și nu numai, ținând cont de faptul că echipa a pierdut meciul cu Fulham, scor 3-0. Impresarul fundașului a dezvăluit cum se simte fotbalistul după acea partidă și care este poziția celor din club față de el.

Radu Drăgușin, Tottenham

Credit imagine: facebook

Radu Drăgușin și-a făcut debutul ca titular la Tottenham în weekend, în meciul cu Fulham, pierdut de Spurs cu scorul de 3-0. Românul a fost inclus pentru prima dată în primul 11 al lui Ange Postecoglou ca urmare a accidentării suferite de Micky van de Ven.
Fundașul transferat de la Genoa la începutul acestui an a fost criticat de fani după prestația avută, dar alte voci i-au luat apărarea, precizând că Radu mai are nevoie de timp pentru a se acomoda.
Agentul său, Florin Manea, a vorbit despre cum a trăit Drăgușin momentele de după meciul cu Fulham, dezvăluind că fotbalistul nu a fost afectat de ceea ce s-a spus negativ despre el.
Mai mult, impresarul a spus că cei de la Tottenham au în continuare încredere în el și că îi vor permite să se acomodeze înainte de a lua o decizie fermă în ceea ce-l privește.
"Au existat și critici, dar specialiștilor, să zic așa, cu care am discutat, nu li s-a părut o evoluție foarte dezastruoasă, cum au pictat-o unii. Într-adevăr, poate la primul gol putea face mai mult, dar e un lucru normal, a fost primul lui meci, toată echipa a jucat slab.
Normal că lucrurile astea se întâmplă. Criticile nu m-au afectat nici pe mine și nici pe el. Din orice greșeală se învață, e un lucru normal. Mi s-a părut un pic deplasat. Chiar nu a fost dezastruos.
Cei de acolo au în continuare încredere în el, știu ce jucător au cumpărat, fotbaliștii nu se judecă după un meci. Dacă e să-l judeci după cum a jucat cu Aston Villa, wow, gata! Are nevoie de acomodare, ritmul e mult superior față de Italia", a declarat Florin Manea, potrivit Digi Sport.
Citește și:

DRĂGUȘIN, TITULAR ÎNCĂ O DATĂ LA TOTTENHAM?

Radu Drăgușin ar putea să fie titular în Premier League și în următorul meci al lui Tottenham. În această săptămână, englezii au oferit noi detalii despre starea lui Micky van de Ven, iar conform jurnaliștilor de la site-ul TottenhamHotspurNews, olandezul ar putea să mai lipsească puțin de pe teren.
Gravitatea accidentării fundașului nu a fost dezvăluită, iar Postecoglou a spus în câteva rânduri că nu este vorba despre ceva grav. Cu toate astea, medicul Rajpal Brar, specialist în kinetoterapie, a analizat situația fotbalistului de 22 de ani, explicând de ce ar putea să nu revină imediat după pauza competițională cauzată de meciurile echipelor naționale.
"Se pare că evaluarea este în curs de finalizare, dar comentariile lui Ange sunt pozitive. Nu avem prea multe informații în afară de faptul că este vorba despre o accidentare la coapsă, așa că este greu să vorbim despre cel mai bun și cel mai rău scenariu.
De obicei între ele ar fi o diferență de zile sau chiar luni. Ce putem face este să vedem cum se antrenează după pauza internațională. Încă cred că este puțin probabil să se întoarcă pentru următorul meci", a spus doctorul Brar, conform sursei citate.
În următoarea etapă din Premier League, pe 30 martie, Tottenham va juca pe teren propriu contra celor de la Luton, meciul fiind programat de la ora 17:00. Dacă Micky van de Ven nu va fi disponibil, Radu Drăgușin ar putea fi inclus din nou în primul 11 de Ange Postecoglou, având o nouă șansă de a arăta de ce este în stare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo