Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cine este noul pariu al lui Erik ten Hag la Manchester United: "Poate progresa enorm!"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 27/11/2023 la 17:48 GMT+2

Kobbie Mainoo a avut o prestație foarte apreciată la debutul său ca titular pentru Manchester United, împotriva lui Everton. Antrenorul său, Erik ten Hag, a dat de înțeles că mijlocașul de 18 ani poate să îndeplinească un rol important în cadrul echipei, în cea de-a doua parte a sezonului.

Ten Hag

Credit imagine: AFP

Articol scris de Daniel Kerekes
La doar 18 ani, Kobbie Mainoo și-a făcut debutul ca titular pentru echipa sa, Manchester United. Antrenorul Erik ten Hag i-a acordat această șansă, iar tânărul din Stockport a profitat de ea la maxim. Acesta a fost unul dintre motivele prestației excelente a "diavolilor roșii" de pe Goodison Park, unde au câștigat cu 3-0.
Antrenorul olandez a declarat la finalul meciului că Mainoo va trebui să construiască pe baza acestui început promițător: "Are o mulțime de abilități și a fost o mare dezamăgire când s-a accidentat în presezon. A fost o lovitură atât pentru el, cât și pentru echipă, pentru că știu că poate progresa enorm dacă o să continue să joace în acest fel", a spus Ten Hag, citat de Mirror.
"Știu că jucătorii tineri o să evolueze foarte repede, așadar am considerat că este momentul să îl aducem în echipă. L-am pregătit bine, dar el a făcut o treabă excelentă și va trebui să construiască pe baza asta", a încheiat olandezul.
Citește și:

Kobbie Mainoo, noua descoperire de la United

Ajuns în atenția presei sportive din Anglia încă din vară, Kobbie Mainoo a evoluat la standarde înalte și în pre-sezonul "diavolilor". Din păcate, o accidentare la gleznă l-a făcut să rateze începutul sezonului. Acesta a stat în afara terenului nu mai puțin de 3 luni.
Căpitanul de pe Old Trafford, Bruno Fernandes, are o părere similară despre noul său coleg din linia mediană: "Vorbesc mereu despre Kobbie. Cred că este un jucător special. Este normal ca oamenii să nu vorbească la fel de mult despre el ca despre Garnacho, dar ce pune în joc, ce face pentru echipă este foarte important.
Are jucători extraordinari de la care să învețe, precum Casemiro sau Amrabat. Își dorește să învețe cât mai mult de la colegii săi. Este nerăbdător să asculte pe oricine și să devină din ce în ce mai bun", a spus Fernandes, conform sursei citate.
Kobbie Mainoo ar putea să joace din nou pentru Manchester United în deplasarea din Turcia, împotriva celor de la Galatasaray. Trupa lui Ten Hag are nevoie mare de victorie, aflându-se pe ultimul loc al clasamentului din grupele Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo