Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp a dezvăluit care e singura echipă cu șanse reale la titlu în Premier League, în sezonul 2023/24

Bianca Dumitru

Publicat 01/08/2023 la 17:19 GMT+3

Liverpool se pregătește în această perioadă în Singapore pentru sezonul 2023/24. Înaintea unui amical cu Bayern, Jurgen Klopp a vorbit despre echipa sa și despre lupta pentru titlu din Premier League, dezvăluind că o vede pe Manchester City ca principala favorită.

Klopp rätselt über Mane

Credit imagine: SID

Liverpool se află în această perioadă în Singapore, într-un cantonament de pregătire în care miercuri "cormoranii" au programat un amical cu Bayern.
Înaintea partidei cu campioana din Bundesliga, Jurgen Klopp a vorbit despre starea echipei sale și despre lupta la titlu din sezonul 2023/24 al Premier League.
Antrenorul a spus că, din punctul lui de vedere, singurul club care are șanse reale să fie campion al Angliei este Manchester City, celelalte formații urmând a se lupta pentru locurile de Champions League.
"Nimeni în afară de poate City nu poate avea ca adevărată țintă să devină campioni din nou în acest sezon. Toate celelalte echipe luptă pentru un loc în Champions League și asta facem și noi. Cu cât te califici mai devreme în Liga Campionilor, cu atât ești mai sus în tabel.
Dacă ești pe al doilea loc și la distanță izbitoare față de primul, s-ar putea să ai o șansă. Nu știu cine va fi acolo. Avem nevoie de puncte și de multe dintre ele. Da, un club de mărimea lui Liverpool trebuie să aibă succes. Altfel clubul trebuie să găsească soluții.
Pentru noi acum nu este vorba despre titlul. Este vorba despre Bayern, Darmstadt și apoi Chelsea. Acestea sunt jocurile la care mă gândesc.
La fel de important ca adunarea celor mai buni jucători laolaltă este crearea unei atmosfere și a unui spirit, a unei dorințe comune pe care să o putem folosi cu adevărat ca bază pentru a face cel mai bun sezon posibil. Dacă facem asta, vom fi într-un loc bun", a declarat Jurgen Klopp, citat de Daily Mail.
Citește și:

Klopp știe ce trebuie să repare Liverpool

Tehnicianul "cormoranilor" a comentat și care este forma jucătorilor săi, spunând că știe care sunt aspectele pe care Liverpool trebuie să le îmbunătățească dacă vrea să le pună probleme lui Manchester City și Arsenal.
Klopp a prefațat pe scurt și amicalul cu Bayern, formație la adresa căreia a avut doar cuvinte de laudă, evidențiind calitățile campioanei din Germania.
"Încă din prima zi în care ne-am întors la treabă pentru pre-sezon, am încercat să arăt clar că apărarea noastră trebuie să fie la un nivel complet diferit față de sezonul trecut. Ar fi bine să lucrăm asta de mâine sau vom avea probleme reale.
Mâine o să jucăm cel mai dificil meci pentru noi, cu siguranță. Am văzut imagini din jocurile anterioare ale lui Bayern în Japonia, inclusiv împotriva lui Manchester City.
Bayern este în mod tradițional o echipă foarte bună. Au patru mijlocași centrali de talie mondială, au viteză în față și tehnică, abilități de finisare. Este o echipă destul de impresionantă.
Dar ne dorim adversari puternici, așa că acesta este cu siguranță cel mai greu test pentru noi în acest pre-sezon. De asta avem nevoie în acest moment. Sunt entuziasmat. Voi putea să văd unde suntem, cum ne putem adapta la calitatea adversarului", a adăugat antrenorul celor de la Liverpool.
În prima etapă din Premier League, "cormoranii" vor juca în deplasare, pe terenul celor de la Chelsea, duminică, 13 august, de la ora 18:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo