Vestea că Messi nu va mai juca la Barcelona a creat un cutremur în lumea fotbalului, mai ales că nimic nu anunța acest lucru în ultima vreme. Evident, cel mai afectat este clubul, care rămâne fără cel mai bun fotbalist pe care l-a avut vreodată.
Barcelona nu va mai fi la fel fără Messi, iar fotbaliștii lui Koeman sunt conștienți de acest lucru. Gerard Pique sau Ansu Fati au fost printre primii care au lansat mesaje emoționante pentru argentinian în mediul on line, dar cei doi au fost urmați de foarte mulți jucători ai Barcelonei, care au irosit toate epitetele la adresa lui Messi.

Messi, elogiat de foștii colegi de la Barcelona

Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 15 ORE
"A fost o plăcere că am jucat cu tine în toți acești ani și amtrit multe bucurii împreună. Deși din când în când nu am împărtășit aceeași părere, am mers mereu în aceeași direcție și fiecare dintre noi am crescut ca persoane, dincolo de a câștiga sau pierde Mulțumim!
Ai făcut istorie cu clubul vieții tale și vei ieși din scenă ca o adevărată legendă a fotbalului. Ai realizat ceva ceniciun fotbalist nu va putea egalavreodată. Ai schimbat fotbalul. Îți doresc ție și familiei taletot ce e mai bun în viiotor", a scris Ter Stegen pe contul personal de Instagram.
Jordi Alba, unul dintre jucătorii cu care Messi s-a înțeles cel mai bine pe teren la Barcelona, și-a arătat și el aprecierea față de starul argentinian.
"A fost un privilegiu să fim împreună în aceste 9 sezoane. Ne-am bucurat de experiențe minunate și cum am depășit momentele dificile. Am avut norocul să pot vedea pe viu primul tău go,l în 2005, împotriva lui Albacete pe Camp Nou și nu m-am gândit niciodată că într-o zi voi avea șansa să joc alături de tine și mai ales să ne înțelegem atât de bine, dintr-o singură privire. Îmi va lipsi acest lucru!
Nu ești doar cel mai mare jucător din istoria fotbalului, dar ești și o ființă umană excepțională. Prietene, îți mulțumesc din suflet pentru tot ce ai dat clubului, pentru prietenia ta, pentru sprijinul tău în zilele mai grele, pentru marile momente trăite împreună, care vor rămâne pentru totdeauna în memoria noastră. Îți doresc ție și întregii familii cele mai bune lucruri în noua voastră aventură. Te iubesc, frate", a scris Jordi Alba pe Instagram.
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
ACUM 20 ORE
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
IERI LA 18:33