„Se pare că nu ne trezim, nu dăm gol, nu ne facem jocul nostru. La antrenament avem răutate, agresivitate, dar se pare că la meciuri uităm fotbalul. În momentul ăsta mă simt ultimul om! Îmi vine să mă las! Nu mai am cuvinte! E greu...”, a declarat Grigore la DigiSport.
”Am crescut la clubul ăsta... Mereu vorbim că în sezonul următor vom reuși ceva, dar trebuie să luăm sezonul asta și să arătăm suporterilor că noi suntem echipa care a bătut FCSB, Viitorul sau Astra”, a continuat el.
”N-am câștigat de mult și se simte. Ritmul ne-a surprins, dar sperăm să ne revenim. Avem meci cu Voluntari și nu mai avem voie să facem pași greșiți. Ferească Dumnezeu să ajungem într-o fază mai grea, că nu știu ce se va întâmpla”, consideră Grigore.
Ligue 1
Dorit acum câteva luni de Rapid, a semnat cu campioana Franței
ACUM 2 ORE

Dinamo - FCSB 0-3

FCSB a fost clar echipa mai bună și a avut ocaziile mai mari încă de la începutul partidei. Echipa lui Bogdan Argeș Vintilă a deschis în cele din urmă golul prin Adi Popa în minutul 32.
Dominarea oaspeților a continuat și în repriza secundă iar Darius Olaru și Cristi Dumitru au marcat și ei pentru a stabili rezultatul final și cel mai probabil și soarta calificării.
https://i.eurosport.com/2020/06/25/2838997.jpg
Romanian Liga I
Dinamo "respiră" după transferul lui Sorescu! Cum va folosi banii încasați
ACUM 2 ORE
Cupa Mondială FIFA
FIFA a pus în vânzare biletele pentru Cupa Mondială 2022! Cât costă un bilet la marea finală
ACUM 3 ORE