„Se pare că nu ne trezim, nu dăm gol, nu ne facem jocul nostru. La antrenament avem răutate, agresivitate, dar se pare că la meciuri uităm fotbalul. În momentul ăsta mă simt ultimul om! Îmi vine să mă las! Nu mai am cuvinte! E greu...”, a declarat Grigore la DigiSport.
”Am crescut la clubul ăsta... Mereu vorbim că în sezonul următor vom reuși ceva, dar trebuie să luăm sezonul asta și să arătăm suporterilor că noi suntem echipa care a bătut FCSB, Viitorul sau Astra”, a continuat el.
”N-am câștigat de mult și se simte. Ritmul ne-a surprins, dar sperăm să ne revenim. Avem meci cu Voluntari și nu mai avem voie să facem pași greșiți. Ferească Dumnezeu să ajungem într-o fază mai grea, că nu știu ce se va întâmpla”, consideră Grigore.
Romanian Liga I
#AiNoștri | Povestea lui Ștefan Baiaram! Interviu exclusiv despre Craiova și planuri de viitor
ACUM 15 MINUTE

Dinamo - FCSB 0-3

FCSB a fost clar echipa mai bună și a avut ocaziile mai mari încă de la începutul partidei. Echipa lui Bogdan Argeș Vintilă a deschis în cele din urmă golul prin Adi Popa în minutul 32.
Dominarea oaspeților a continuat și în repriza secundă iar Darius Olaru și Cristi Dumitru au marcat și ei pentru a stabili rezultatul final și cel mai probabil și soarta calificării.
https://i.eurosport.com/2020/06/25/2838997.jpg
Fotbal
Clasamentul FIFA pe luna septembrie! Pe ce loc se află România
ACUM 22 MINUTE
Romanian Liga I
Edi Iordănescu a făcut marele anunț! Când revine Constantin Budescu pe teren: "Face eforturi!"
ACUM 25 MINUTE