Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gonită din Ghencea, CSA Steaua a anunțat pe ce stadion va juca echipa. Daniel Oprița: "Sper să nu ne afecteze jocul!"

Irina Aldea

Publicat 20/09/2022 la 19:29 GMT+3

CSA Steaua nu a primit acordul de a disputa meciurile de acasă pe Ghencea în urma incidentelor de pe Arena Națională, de la meciul cu Dinamo. Daniel Oprița a anunțat unde va juca echipa lui în continuare.

Daniel Oprița. Credit foto: Agerpres

Credit imagine: Eurosport

CSA Steaua nu mai are dreptul de disputare a meciurilor pe stadionul din Ghencea, Comisia de Disciplină din cadrul FRF luând această decizie în urma incidentelor de la meciul cu Dinamo.Echipa antrenată de Daniel Oprița a fost sancționată cu o amendă de 83.750 de lei și cu interzicerea organizării jocurilor pe propriul stadion pentru patru meciuri, în urma derby-ului cu Dinamo (2-1).
Militarii au făcut apel și așteaptă ca decizia Comisiei de Disciplină să fie întoarcă. Totuși, dacă acest lucru nu se întâmplă, CSA Steaua știe deja unde va disputa următoarele partide considerate "acasă". E vorba despre stadionul "Marin Anastasovici", acolo unde a fost și FCSB în exil, o arenă luată în calcul și de către Dinamo.
CITEȘTE ȘI:

Gonită din Ghencea, CSA Steaua a anunțat pe ce stadion va juca echipa

Prin urmare, Steaua este nevoită să joace următoarele 4 meciuri departe de Arena din Ghencea. Închirierea arenei costă 4.000 de euro/eveniment sportiv.Daniel Opriţa, antrenorul echipei, a anunţat că echipa va evolua la Giurgiu: "Vom juca la Giurgiu. Am discutat ieri (n.red – luni, 19 septembrie), conducerea echipei se ocupă. Ne-am consultat înainte, este o variantă bună. Noi am luat în calcul mai multe variante, chiar şi Buzău.
Trebuie să fim la 40 de kilometri de Bucureşti, din acest motiv au picat alte stadioane din împrejurimi. Eu sper să nu afecteze stadionul jocul echipei. Totuşi, e tot teren de fotbal, deci nu ar trebui să fie probleme din acest punct de vedere. Poate vin suporteri şi de la Giurgiu, care ţin cu Steaua. Cei care au venit la fiecare meci, pe stadionul din Ghencea, nu erau foarte mulţi, probabil vor fi şi la Giurgiu", a anunţat antrenorul Daniel Opriţa, marţi, pentru Playsport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo