Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man poate ajunge în Serie A! Ce echipe îl doresc pe atacantul român

Eurosport
DeEurosport

Publicat 20/09/2022 la 17:29 GMT+3

Dennis Man, actualul jucător al Parmei, este dorit de două formații din Serie A. Atacantul român are cifre bune la startul sezonului și a obținut și convocarea la echipa națională.

Dennis Man (Parma)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ioniță
Datorită începutului bun de sezon la Parma, Dennis Man a atras atenția unor cluburi importante din Serie A. Potrivit presei italiene Udinese și Sassuolo îl doresc pe atacantul român.
Conform seriebnews.com, Parma ar fi dispusă să îl vândă pe Dennis Man pentru o sumă mai mică decât cea pe care a plătit-o celor de la FCSB, atunci când l-au transferat pe fotbalistul român. Suma vehiculată este de aproximativ 7 milioane de euro.
Totuși, antrenorul lui Parma, Fabio Pecchia, nu dorește ca Dennis Man să plece de la formația din Serie B. Tehnicianul italienilor este de părere că atacantul român este un fotbalist pe care se poate baza în sezonul curent.
În acest început de sezon, fotbalistul român transferat de la FCSB pentru 13 milioane de euro, a jucat 6 partide de campionat, marcând două goluri. În momentul de față, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de transfer a lui Dennis Man este de 6.5 milioane de euro.
Citește și:

Dennis Man, om de bază și în lotul lui Edi Iordănescu

Dennis Man a fost convocat la echipa națională, pentru acțiunea de la finalul lunii, atunci când România va juca ultimele două partide din UEFA Nations League, împotriva Finlandei și Bosniei.
Totuși, celălalt român din lotul Parmei, Valentin Mihăilă, a ratat convocarea la echipa națională. Atacantul este în prezent accidentat, iar Edi Iordănescu nu se poate baza pe serviciile acestuia.
Man este un om de bază în lotul lui Edi Iordănescu, acesta aflându-se într-o formă bună la Parma, și poate fi decisiv în fazele de atac. Până în momentul de față, Dennis Man a bifat 14 selecții în tricoul României, marcând de 4 ori.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo