Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Steaua, victorie pe final cu Unirea Dej! Roș-albaștrii și-au consolidat prima poziție în Liga a 2-a

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 07/11/2022 la 20:24 GMT+2

CSA Steaua București a obținut o victorie în ultimele 20 de minute, pe teren propriu, împotriva celor de la Unirea Dej. Odată cu acest succes, roș-albaștrii au refăcut avansul de 4 puncte față de locul secund.

Adi Popa, sursa: AS47

Credit imagine: facebook

Articol scris de Dani Morar
CSA Steaua își menține avansul de 4 puncte în fruntea clasamentului din Liga a 2-a, după victoria din etapa a 13-a contra celor de la Unirea Dej. Totodată, bucureștenii au 7 puncte avans față de locul 7, primul care nu asigură prezența în play off.
Roș-albaștrii au început meciul în forță și puteau deschide scorul după numai 4 minute. Bodișteanu a primit o pasă excelentă în careul advers, care l-a pus într-o poziție favorabilă. Mijlocașul a șutat pe jos, la colțul lung, dar mingea a trecut pe lângă stâlpul porții.
Unirea Dej a avut ocazia de a deschide scorul în minutul 9, în urma unui corner executat de pe partea stângă. Mingea a luat efect și s-a dus spre colțul lung, depășindu-l pe Dincă. Chipirliu a fost pe fază și a respins cu capul, un balon care nu prindea spațiul porții, dar care putea fi reluat de un adversar.
Oaspeții au cerut un penalty în minutul 28, dar arbitrul întâlnirii a arătat că jocul poate continua. Adrian Pop i-a dat mingea printre picioare lui Corbu, care l-a lovit pe adversarul său, însă Lucian Rusandu a decis că intervenția a fost regulamentară.
Unirea Dej a mai fost o dată periculoasă, chiar înainte de pauză. Blaj a primit în careu, s-a întors șia șutat din scurt, dar mingea a fost prinsă în doi timp de Dincă. Partea secundă a început cu ocazia lui Chunchukov, care a atacat o centrare la colțul scurt, fără succes însă.
Citește și:

Steaua e lider în Liga a 2-a

Adi Popa a deschis scorul târziu pentru Steaua. În minutul 78, mijlocașul a purtat un contraatac, a încercat să-i paseze mingea lui Enceanu, însă acesta era în offside și nu a intervenit. Popa a sprintat și a luat iar mingea, ajungând față în față cu portarul advers, pe care l-a lobat elegant.
10 minute mai târziu, Enceanu a fructificat o pasă foarte bună venită de la Trică, tot pe un contraatac. Mijlocașul roș-albaștrilor a finalizat printre picioarele portarului advers, majorând scorul. În prelungirile partidei, Cristian Balgiu a văzut al doilea cartonaș galben și a lăsat în 10 echipa gazdelor.
Echipele de start:
  • Steaua: Dincă – Corbu, Sabău, Beța, Ilie – Bodișteanu, Enceanu, Bustea, Popa – Chunchukov, Chipirliu.
  • Unirea Dej: Chindriș – Maftei, Burdeț, Daniel Pop, Gîț – Kereki, Adrian Pop, Militaru, Cocian – Blaj, Alexandru Pop.
Grație acestui succes, Steaua reface avantajul de 4 puncte pe care îl avea în fruntea clasamentului din Liga a 2-a. Unirea Slobozia, ocupanta poziției secunde câștigase sâmbătă cu 1-0 în fața Oțelului Galați se apropiase la doar o lungime de roș-albaștri. Pentru echipa antrenată de Daniel Oprița urmează meciul din deplasare, cu Concordia Chiajna.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo