FCSB e într-o situație foarte grea. Fără titlu de 5 ani, rămasă fără Man și cu un nou antrenor cu experiență 0 la nivelul Ligii 1, Dinu Todoran. În plus, Tănase și Coman vor să plece, așa că e aproape imposibil ca fanii trupei din Berceni să se gândească la titlu.

Crețu, șanse mici să ajungă la FCSB

Se părea, totuși, că roș-albaștrii vor da lovitura pe piața transferurilor cu Alexandru Crețu, jucător rămas liber de contract după despărțirea de Maribor. Șansele unei astfel de mutări sunt infime, agentul lui, Zvonko Milojkovic, făcând praf clubul din apropierea Bucureștiului.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
"Sunt împotriva transferului lui Crețu la FCSB. E sinucidere sportivă. I-au făcut o ofertă de sărăcie. Băiatul, dacă vrea să meargă la FCSB, nu am nimic împotrivă, dar fără mine. Eu nu vreau să particip la sinuciderea lui sportivă și financiară. E o sărăcie de ofertă.
Nu poți să te compari niciodată cu Dinamo Zagreb sau Steaua Roșie Belgrad. Ca dovadă, în ultimii ani nu prea ai mai scos capul prin Europa. Să nu mai vrobim de campionat, pe care nu l-ai mai luat de șase ani. După părerea mea, dacă va continua așa, nu va mai câștiga nici în următorii cinci ani. Am avut cinci oferte mai mari. E sărăcie de ofertă pentru un jucător de națională", a declarat Zvonko Milojkovic pentru AS.ro.
Din câte se pare, Crețu are oferte mult mai mari din zona Golfului. Acolo cu siguranță că vorbim de "sinucidere sportivă", dar măcar fotbalistul își va asigura viitorul din punct de vedere financiar.
Altfel, de menționat că oferta roș-albaștrilor nu a fost nici pe departe una rea, cel puțin pentru nivelul atât de scăzut al fotbalului românesc: 100.000 de euro primă de instalare și un salariu de 15.000 de euro/lună.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11