Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Agentul lui Crețu râde de FCSB: "E sinucidere sportivă acolo. Ne-au făcut o sărăcie de ofertă"

Cristian Mihală

Publicat 26/05/2021 la 12:58 GMT+3

Zvonko Milojkovic, impresarul lui Alexandru Crețu, a dezvăluit că jucătorul are șanse minime să îmbrace tricoul FCSB. Agentul a râs de oferta făcută de vicecampioană, pe care o consideră fără vreo legătură că valoarea internaționalului român.

Alexandru Crețu

Credit imagine: Getty Images

FCSB e într-o situație foarte grea. Fără titlu de 5 ani, rămasă fără Man și cu un nou antrenor cu experiență 0 la nivelul Ligii 1, Dinu Todoran. În plus, Tănase și Coman vor să plece, așa că e aproape imposibil ca fanii trupei din Berceni să se gândească la titlu.

Crețu, șanse mici să ajungă la FCSB

Se părea, totuși, că roș-albaștrii vor da lovitura pe piața transferurilor cu Alexandru Crețu, jucător rămas liber de contract după despărțirea de Maribor. Șansele unei astfel de mutări sunt infime, agentul lui, Zvonko Milojkovic, făcând praf clubul din apropierea Bucureștiului.
"Sunt împotriva transferului lui Crețu la FCSB. E sinucidere sportivă. I-au făcut o ofertă de sărăcie. Băiatul, dacă vrea să meargă la FCSB, nu am nimic împotrivă, dar fără mine. Eu nu vreau să particip la sinuciderea lui sportivă și financiară. E o sărăcie de ofertă.
Nu poți să te compari niciodată cu Dinamo Zagreb sau Steaua Roșie Belgrad. Ca dovadă, în ultimii ani nu prea ai mai scos capul prin Europa. Să nu mai vrobim de campionat, pe care nu l-ai mai luat de șase ani. După părerea mea, dacă va continua așa, nu va mai câștiga nici în următorii cinci ani. Am avut cinci oferte mai mari. E sărăcie de ofertă pentru un jucător de națională", a declarat Zvonko Milojkovic pentru AS.ro.
Din câte se pare, Crețu are oferte mult mai mari din zona Golfului. Acolo cu siguranță că vorbim de "sinucidere sportivă", dar măcar fotbalistul își va asigura viitorul din punct de vedere financiar.
Altfel, de menționat că oferta roș-albaștrilor nu a fost nici pe departe una rea, cel puțin pentru nivelul atât de scăzut al fotbalului românesc: 100.000 de euro primă de instalare și un salariu de 15.000 de euro/lună.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo