Atacantul de 29 de ani a fost foarte aproape să semneze cu Al-Qadisiyah și chiar fusese anunțat la formația din Arabia Saudită. În cele din urmă, planurile au fost date peste cap, iar Alibec a ajuns la Kayserispor, în Turcia.
Saudiții nu au renunțat și au adus în cele din urmă un jucător român în perioada de mercato recent încheiată. Mihai Bordeianu a fost transferat de la CFR Cluj, în schimbul sumei de 1,2 milioane de euro.
Daniel Stanciu, directorul general de la U Cluj, a dezvăluit modul în care transferul ratat al lui Alibec la Al-Qadisiyah a avut o influență uriașă asupra viitorului lui Bordeianu. Fostul mijlocaș al CFR-ului a fost transferat de saudiți și pentru ca aceștia să evite o situație rușinoasă.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
ACUM 17 ORE

Cum a influențat Alibec transferul lui Bordeianu, de la CFR Cluj în Arabia Saudită

Oficialii celor de la Al-Qadisiyah mai forțaseră 4 transferuri înainte să-l aducă pe Bordeianu, iar cu toate "au dat chix", așa cum spune chiar Daniel Stanciu:
"Inițial, cei din Arabia Saudită căutau un atacant. Au fost la câteva minute de a încheia toate documentele pentru transferul lui Alibec. Cred că a fost o chestie de ambiție. Din ce știu, ei anunțaseră și transferul lui Bordeianu, dar el nu se realizase.
Atunci cred că a fost o presiune și în media locală să se facă transferul, pentru că altfel se făceau de râs. Bordeianu a fost al cincilea jucător. Cu primele patru mutări au dat chix. Erau foarte siguri că vor transfera jucătorii, se înțeleseseră cu agenții, cu cluburile, dar au picat.", a spus Daniel Stanciu, pentru LookSport.
Bordeianu fusese cumpărat de CFR Cluj în urmă cu 2 ani de la FC Botoșani. Mijlocașul de 28 de ani a bifat 86 de apariții pentru formația lui Dan Petrescu, reușind să devină de două ori campion al României.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918606.jpg
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
IERI LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32