Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Astra Giurgiu - Universitatea Craiova se joacă mâine. Anunțul clubului oltean

Nicu Savin

Actualizat 30/07/2020 la 17:11 GMT+3

Clubul craiovean a anunțat într-o postare pe pagina de Facebook că partida cu Astra se va juca mâine. Astfel, șansele ca acest sezon competițional să fie dus la bun sfârșit, cel puțin în play-off, cresc considerabil.

CS Universitaea Craiova a anunțat oficial că meciul cu Astra Giurgiu se va disputa mâine

Credit imagine: Eurosport

Meciul dintre Astra și Craiova trebuia să se dispute ieri, dar a fost amânat din cauza descoperirii unui caz de coronavirus la formația Giurgiuveană. DSP Giurgiu a început o anchetă epidemiologică la club și nu se știa dacă meciul va putea fi jucat în aceste zile.
Se pare totuși că situația s-a îmbunătățit, iar partida se va juca în timp util, urmând ca sezonul să fie încheiat până pe data de 3 august, data limită la care România va trebui să anunțe la UEFA care sunt echipele care vor participa în cupele europene în sezonul viitor.
Ieri, după ce meciul a fost amânat au existat câteva replici între reărezentanții celor 2 cluburi. Situația cu siguranță s-a mai calmat astăzi odată cu acest anunț, iar campionatul are mari șanse să se încheie pe teren, așa cum își doresc și cei de la Craiova, după cum se arată în postarea de pe site-ul de socializare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo