Astra nu pierde timpul în pauza competițională. Echipa lui Eugen Neagoe a finalizat primele două transferuri ale iernii, iar unul dintre ele le dă speranțe mari giurgiuvenilor.
Este vorba despre Momcilo Raspopovic, fundaș cu 6 selecții la naționala Muntenegrului. Fostul jucător de la Rijeka este văzut drept înlocuitorul ideal pentru Radunovic, vândut la FCSB în această iarnă.

Astra Giurgiu i-a găsit înlocuitor lui Radunovic, fundașul transferat la FCSB

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
"Astra a realizat primele transferuri pentru returul Ligii I, și, sperăm noi, play-off-ul din care nu a lipsit niciodată, până acum.
Astfel, după plecarea lui Risto Radunovic, căruia trebuie să-i mulțumim pentru devotament și calitatea fotbalului prestat, Astra propune un nou fundaș muntenegrean, Momcilo Raspopovic, apărător de 26 de ani de la una dintre echipele de top ale Croației- Rijeka.
Jucător al Naționalei Muntenegrului, coleg cu Radunovic, Raspopovic a jucat și el pentru campioana Muntenegrului, Buducnost la fel ca și Radunovic, putând evolua pe orice poziție defensivă, în centru sau pe bandă, contractul său cu echipa noastră urmând să fie valabil pentru doua sezoane și jumătate", a anunțat Astra Giurgiu.

Astra Giurgiu a realizat primele două transferuri ale iernii

Sulejman Krpic, al doilea transfer realizat de Astra, vine să întărească faza ofensivă a giurgiuvenilor:
"Al doilea transfer al Astrei este pentru ofensivă- atacantul bosniac Sulejman Krpic (29 ani) semnând un angajament pentru acest sezon, plus încă unul. Krpic a evoluat în ultima parte a anului 2020 în Coreea de Sud, la Suwon Bluewings, în CV-ul său apărând și cluburi precum Tractor Sazi (Iran), cu care a jucat în Cupa Campionilor Asiei, Zelzejnicar, Sloboda Tuzla, dar și AIK (Suedia)."
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20