Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Astra i-a găsit înlocuitor lui Radunovic, transferat la FCSB! Cei doi jucători aduși în aceeași zi

Cosmin Cioboata

Publicat 25/12/2020 la 11:00 GMT+2

Astra Giurgiu a început deja campania de transferuri din această iarnă. Fundașul Momcilo Raspopovic (26 de ani) și atacantul Sulejman Krpic (29 de ani) au semnat cu formația de la Dunăre. Muntenegreanul Raspopovic, jucător de națională, vine să umple golul lăsat de Risto Radunovic pe postul de fundaș stânga.

Momcilo Raspopovic, în duel cu Marcus Rashford

Credit imagine: Getty Images

Astra nu pierde timpul în pauza competițională. Echipa lui Eugen Neagoe a finalizat primele două transferuri ale iernii, iar unul dintre ele le dă speranțe mari giurgiuvenilor.
Este vorba despre Momcilo Raspopovic, fundaș cu 6 selecții la naționala Muntenegrului. Fostul jucător de la Rijeka este văzut drept înlocuitorul ideal pentru Radunovic, vândut la FCSB în această iarnă.

Astra Giurgiu i-a găsit înlocuitor lui Radunovic, fundașul transferat la FCSB

"Astra a realizat primele transferuri pentru returul Ligii I, și, sperăm noi, play-off-ul din care nu a lipsit niciodată, până acum.
Astfel, după plecarea lui Risto Radunovic, căruia trebuie să-i mulțumim pentru devotament și calitatea fotbalului prestat, Astra propune un nou fundaș muntenegrean, Momcilo Raspopovic, apărător de 26 de ani de la una dintre echipele de top ale Croației- Rijeka.
Jucător al Naționalei Muntenegrului, coleg cu Radunovic, Raspopovic a jucat și el pentru campioana Muntenegrului, Buducnost la fel ca și Radunovic, putând evolua pe orice poziție defensivă, în centru sau pe bandă, contractul său cu echipa noastră urmând să fie valabil pentru doua sezoane și jumătate", a anunțat Astra Giurgiu.

Astra Giurgiu a realizat primele două transferuri ale iernii

Sulejman Krpic, al doilea transfer realizat de Astra, vine să întărească faza ofensivă a giurgiuvenilor:
"Al doilea transfer al Astrei este pentru ofensivă- atacantul bosniac Sulejman Krpic (29 ani) semnând un angajament pentru acest sezon, plus încă unul. Krpic a evoluat în ultima parte a anului 2020 în Coreea de Sud, la Suwon Bluewings, în CV-ul său apărând și cluburi precum Tractor Sazi (Iran), cu care a jucat în Cupa Campionilor Asiei, Zelzejnicar, Sloboda Tuzla, dar și AIK (Suedia)."
premier league
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo