Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bergodi a demisionat | Un adversar din Liga 1 e gata să preia Craiova chiar astăzi

Ion Alexandru

Actualizat 07/11/2020 la 07:48 GMT+2

Cristiano Bergodi a demisionat după a doua înfrângere consecutivă pe Oblemenco și lasă Craiova pe primul loc în Liga 1. Primul care a spus că vrea să preia Craiova este chiar antrenorul care l-a învins vineri seară, Emil Săndoi.

Cristiano Bergodi a demisionat de la Universitatea Craiova

Credit imagine: Eurosport

0-1 cu Clinceni și 0-1 cu Chindia, ambele pe teren propriu, l-au determinat pe Bergodi să-și dea demisia de la Craiova. Sunt singurele partide pierdute de olteni în acest sezon! Bergodi lasă Craiova pe primul loc în România cu 24 de puncte după 10 meciuri și golveraj 14-5. Italianul a condus echipa din Craiova până pe poziția a doua în sezonul precedent, dar a fost criticat dur după eliminarea prematură din Europa. Formația din Bănie a pierdut chiar în primul tur preliminar din Europa League în Georgia, 1-2 cu Locomotive Tbilisi.

Săndoi, primul candidat

Emil Sădoi a resuscitat incredibil Chindia Târgoviște în acest sezon, iar echipa dâmbovițeană salvată în extremis de retrogradare este acum pe locul 7. Succesul de la Craiova este cea mai mare victorie a lui Săndoi la Chindia și după meci s-a declarat interesat de o revenire pe banca echipei de pe Oblemenco.
"Cu un ochi râd și cu altul plâng. Nu am fost un jucător oarecare aici. Am 15 campionate jucate, campionat câștigat, cupe. M-am sacrificat mereu pentru echipă. Încerc de fiecare dată, pe lângă postul de la Chindia, să reprezint și Craiova fotbalistică așa cum se cuvine. Cine știe? În fotbal e posibil orice. Orice jucător care a jucat aici ar vrea să facă parte. Cu atât mai mult eu, care nu am trecut pe la Craiova ca gâsca prin apă”, a spus Săndoi.
Emil Săndoi vrea să revină la Universitatea Craiova

Săndoi, un simbol la Craiova

Emil Săndoi este născut la Craiova, a crescut la Universitatea și a cucerit titlul de campion în 1991. De asemenea, fundașul Săndoi a fost esențial în cucerirea celor două Cupe ale României din 1991 și 1993.
Săndoi și-a încheiat cariera în 1999, chiar la Craiova și a preluat funcția de antrenor în același an. Olteanul de 55 de ani a antrenat echipa din Craiova de trei ori până acum, ultima dată în tandem cu actualul președinte Sorin Cârțu până în 2016.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo