0-1 cu Clinceni și 0-1 cu Chindia, ambele pe teren propriu, l-au determinat pe Bergodi să-și dea demisia de la Craiova. Sunt singurele partide pierdute de olteni în acest sezon! Bergodi lasă Craiova pe primul loc în România cu 24 de puncte după 10 meciuri și golveraj 14-5. Italianul a condus echipa din Craiova până pe poziția a doua în sezonul precedent, dar a fost criticat dur după eliminarea prematură din Europa. Formația din Bănie a pierdut chiar în primul tur preliminar din Europa League în Georgia, 1-2 cu Locomotive Tbilisi.

Săndoi, primul candidat

Emil Sădoi a resuscitat incredibil Chindia Târgoviște în acest sezon, iar echipa dâmbovițeană salvată în extremis de retrogradare este acum pe locul 7. Succesul de la Craiova este cea mai mare victorie a lui Săndoi la Chindia și după meci s-a declarat interesat de o revenire pe banca echipei de pe Oblemenco.
Romanian Liga I
Fanii acționari de la Dinamo i-au găsit înlocuitor lui Jerry Gane. A fost la FCSB, CFR și Rapid
14/03/2021 LA 05:10
"Cu un ochi râd și cu altul plâng. Nu am fost un jucător oarecare aici. Am 15 campionate jucate, campionat câștigat, cupe. M-am sacrificat mereu pentru echipă. Încerc de fiecare dată, pe lângă postul de la Chindia, să reprezint și Craiova fotbalistică așa cum se cuvine. Cine știe? În fotbal e posibil orice. Orice jucător care a jucat aici ar vrea să facă parte. Cu atât mai mult eu, care nu am trecut pe la Craiova ca gâsca prin apă”, a spus Săndoi.
https://i.eurosport.com/2020/11/07/2930350.jpg

Săndoi, un simbol la Craiova

Emil Săndoi este născut la Craiova, a crescut la Universitatea și a cucerit titlul de campion în 1991. De asemenea, fundașul Săndoi a fost esențial în cucerirea celor două Cupe ale României din 1991 și 1993.
Săndoi și-a încheiat cariera în 1999, chiar la Craiova și a preluat funcția de antrenor în același an. Olteanul de 55 de ani a antrenat echipa din Craiova de trei ori până acum, ultima dată în tandem cu actualul președinte Sorin Cârțu până în 2016.
Fotbal
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 22-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM 12 ORE
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
22/01/2022 LA 20:02