Conducerea FCSB-ului a confirmat că se află în discuții cu Bogdan Stancu și așteaptă un răspuns de la el luna aceasta. Șansele sunt mari ca transferul să se concretizeze, Stancu promițând că în România va juca doar la FCSB.
Bogdan Stancu are 33 de ani și este în acest moment liber de contract după ce a plecat de la Genclerbirligi. Stancu a mai evoluat pentru echipa bucureșteană între 2008 și 2011.
Transferul lui Bogdan Stancu a fost comentat și de Dorinel Munteanu la DigiSport: ”E valoros, dar este capricios, l-am avut și ca jucător. Nu știu dacă Stancu va avea liniște și dacă ar accepta să fie scos în minutul 40. Și dacă va mai da randament maximul după aceea”.
Romanian Liga I
FCSB a oficializat încă două transferuri! Cine sunt jucătorii prezentați alături de Alexandru Crețu
IERI LA 15:29

Crețu a fost prezentat oficial la FCSB

Alexandru Crețu este noul jucător al celor de la FCSB. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a fost convins să semneze cu roș-albaștrii. Cele două părți au ajuns la un acord în urmă cu două zile, în această dimineață având loc prezentarea oficială, în cadrul unei conferințe de presă.
Mijlocașul a fost adus la FCSB din postura de jucător liber de contract, după ce a refuzat oferta pe care i-au făcut-o cei de la Maribor, pentru care a evoluat în perioada 2018-2021. Fotbalistul a fost dorit insistent de către conducerea vicecampioanei României, care își propune să-l folosească pe postul de fundaș central.
Romanian Liga I
CFR Cluj a oficializat al 3-lea transfer al verii! Ce a spus Marius Șumudică despre noua achiziție
10/06/2021 LA 11:50
Romanian Liga I
Dusan Uhrin nu a fost plătit deloc: ”E o situație foarte grea, nu suntem pe drumul cel bun!”
08/06/2021 LA 07:15