Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Care este starea jucătorilor infectați cu coronavirus. Cine este cel mai afectat

Vlad Dumitrescu

Actualizat 17/09/2020 la 17:17 GMT+3

Căpitanul FCSB, Florin Tănase, este jucătorul cel mai afectat dintre cei infectați cu coronavirus.

FCSB, probleme mari din cauza COVID-19

Credit imagine: facebook

Situația de la FCSB este extrem de delicată după ce astăzi s-a aflat de 5 noi cazuri de coronavirus la echipă. Astfel, echipa bucureșteană are apți doar 14 jucători, dintre care un singur portar pentru meciul cu Backa Topola de diseară. Meciul va avea loc de la ora 22:00 și va fi livetext pe Eurosport.ro
Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, Florin Tănase, căpitanul FCSB, în vârstă de 25 de ani. El suferă de tuse dar și de dureri mari de cap și musculare. Tănase a avut aceste simptome de ieri dimineață, la fel ca Darius Olaru și Iulian Cristea.
Conducerea FCSB i-a trimis de urgență la o clinică din Timișoara, unde aterizase echipa cu o seară înainte. Ei au fost testați și după 7 ore au venit și rezultatele - toți trei erau infectați cu COVID-19. Olaru și Cristea s-au simțit mai bine însă Tănase va avea nevoie de spitalizare.

COVID-19 la FCSB. Cum au fost cazați jucătorii

Având în vedere situația dificilă, fiind vorba practic de un focar de infecție la club, FCSB a luat măsuri pentru a încerca să facă față evenimentelor.
Astfel, toți jucătorii au stat singuri în camere atât la Timișoara cât și în Serbia, la Senta, unde au dormit în noaptea de miercuri spre joi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo