Situația de la FCSB este extrem de delicată după ce astăzi s-a aflat de 5 noi cazuri de coronavirus la echipă. Astfel, echipa bucureșteană are apți doar 14 jucători, dintre care un singur portar pentru meciul cu Backa Topola de diseară. Meciul va avea loc de la ora 22:00 și va fi livetext pe Eurosport.ro
Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, Florin Tănase, căpitanul FCSB, în vârstă de 25 de ani. El suferă de tuse dar și de dureri mari de cap și musculare. Tănase a avut aceste simptome de ieri dimineață, la fel ca Darius Olaru și Iulian Cristea.
Conducerea FCSB i-a trimis de urgență la o clinică din Timișoara, unde aterizase echipa cu o seară înainte. Ei au fost testați și după 7 ore au venit și rezultatele - toți trei erau infectați cu COVID-19. Olaru și Cristea s-au simțit mai bine însă Tănase va avea nevoie de spitalizare.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

COVID-19 la FCSB. Cum au fost cazați jucătorii

Având în vedere situația dificilă, fiind vorba practic de un focar de infecție la club, FCSB a luat măsuri pentru a încerca să facă față evenimentelor.
Astfel, toți jucătorii au stat singuri în camere atât la Timișoara cât și în Serbia, la Senta, unde au dormit în noaptea de miercuri spre joi.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11