Gazeta Sporturilor susține că doctorii "roș-albaștrilor" l-au consultat pe jucătorul de 23 de ani imediat după fluierul de final al partidei din Gruia și au stabilit un verdict înspăimântător: ruptură de ligamente.
Mijloc defensiv la bază, Nedelcu a evoluat pe postul de fundaș central în meciul de la Cluj, ca urmare a indisponibilităților cu care Bogdan Argeș Vintilă se confruntă în clipa de față. Ghinionul i-a urmat pe "roș-albaștri" și după reluarea campionatului, iar primul meci s-a soldat cu alte două accidentări. După ce Lucian Filip a ieșit de pe gazon în minutul 33, FCSB a primit o nouă veste proastă în minutele de final ale duelului cu CFR: Dragoș Nedelcu ar putea lipsi între 4 și 6 luni, dacă verdictul inițial al medicilor este corect.

Dragoș Nedelcu ar pute rata restul sezonului din Liga 1

Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
IERI LA 04:52
Potrivit sursei citate, Nedelcu va face astăzi un RMN imediat după ce "roș-albaștrii" vor ajunge la București. Jucătorul FCSB-ului a acuzat dureri mari în prelungirile meciului din Gruia, după un duel cu Mateo Susic. Nedelcu a căzut la pământ și n-a mai putut fi scos de pe teren decât după intervenția brancardierilor. În cazul în care verdictul final va fi "ruptură de ligamente", Nedelcu va rata meciurile din restul sezonului.
Vestea a venit în aceeași seară în care Florin Andone, internaționalul român de la Galatasaray, a suferit o accidentare groaznică și primit același verdict crunt: ruptură de ligamente.
CFR Cluj a învins FCSB cu 1-0 după autogolul din prima repriză a lui Ovidiu Popescu, iar echipa lui Dan Petrescu este din ce în ce mai aproape de al treilea titlu consecutiv. Formația din Gruia s-a distanțat la 7 puncte de locul secund din Liga 1, cu 7 etape rămase până la final.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10