Gazeta Sporturilor susține că doctorii "roș-albaștrilor" l-au consultat pe jucătorul de 23 de ani imediat după fluierul de final al partidei din Gruia și au stabilit un verdict înspăimântător: ruptură de ligamente.
Mijloc defensiv la bază, Nedelcu a evoluat pe postul de fundaș central în meciul de la Cluj, ca urmare a indisponibilităților cu care Bogdan Argeș Vintilă se confruntă în clipa de față. Ghinionul i-a urmat pe "roș-albaștri" și după reluarea campionatului, iar primul meci s-a soldat cu alte două accidentări. După ce Lucian Filip a ieșit de pe gazon în minutul 33, FCSB a primit o nouă veste proastă în minutele de final ale duelului cu CFR: Dragoș Nedelcu ar putea lipsi între 4 și 6 luni, dacă verdictul inițial al medicilor este corect.

Dragoș Nedelcu ar pute rata restul sezonului din Liga 1

Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
IERI LA 09:32
Potrivit sursei citate, Nedelcu va face astăzi un RMN imediat după ce "roș-albaștrii" vor ajunge la București. Jucătorul FCSB-ului a acuzat dureri mari în prelungirile meciului din Gruia, după un duel cu Mateo Susic. Nedelcu a căzut la pământ și n-a mai putut fi scos de pe teren decât după intervenția brancardierilor. În cazul în care verdictul final va fi "ruptură de ligamente", Nedelcu va rata meciurile din restul sezonului.
Vestea a venit în aceeași seară în care Florin Andone, internaționalul român de la Galatasaray, a suferit o accidentare groaznică și primit același verdict crunt: ruptură de ligamente.
CFR Cluj a învins FCSB cu 1-0 după autogolul din prima repriză a lui Ovidiu Popescu, iar echipa lui Dan Petrescu este din ce în ce mai aproape de al treilea titlu consecutiv. Formația din Gruia s-a distanțat la 7 puncte de locul secund din Liga 1, cu 7 etape rămase până la final.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
IERI LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36