Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj riscă să fie exclusă din cupele europene din cauza unei datorii

Sebastian Ujica

Actualizat 17/01/2020 la 17:26 GMT+2

Un fost jucător de la CFR Cluj acuză clubul că nu i-a plătit o restanță încă de acum 5 ani.

cfr

Credit imagine: Eurosport

Fostul jucător al celor de la CFR Cluj, brazilianul Ronny, a făcut plângere la Comisia de Disciplină a FIFA, reușind să câștige de 2 ori în instanță împotriva fostului club, anunță Gazeta. El reclamă neplata unei datorii de 90.000 de euro și susține că CFR poate fi sancționată dur în acest caz.
Ronny reclamă restanța de acum 5 ani iar cei de la CFR Cluj vor ataca decizia Comisiei de Disciplină la TAS. În cazul unei noi înfrângeri, CFR va fi sancționată.
Sunt foarte trist pentru tot ceea ce mi se întâmplă. Am câştigat cazul la UEFA înainte ca gruparea din Cluj să intre în insolvenţă. Au trecut anii cei din Cluj au ieşit din insolvenţă, dar nu şi-au achitat datoriile. Sunt trist. Am primit 10 la sută din restanțele de 100.000 de euro, mai aștept restul de 90.000 de euro. Sunt nervos fiindcă forurile internaţionale au spus că am dreptate şi trebuie să-mi primesc banii.
Am vorbit la FIFA cu oamenii care se ocupă de caz şi spuneau că șefii CFR-ului ar trebui să plătească pentru a nu avea probleme în competiţiile europene. I-am anunțat că gruparea nu mai e în insolvență. De la FIFA ni s-a spus clar, mie și avocatului, că echipa riscă să fie retrogradată și să nu mai joace în cupele europene. OK, nu se va întâmpla asta imediat., fiindcă vor merge la TAS, dar nu mai bine își onorează datoriile față de mine?! E bătaie de joc! Nu voi renunța niciodată
Ronny Carlos da Silva a jucat la CFR Cluj între 2011 și 2014, reușind să marcheze de 7 ori în 33 de partide.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo