Formația lui Gică Hagi venea pe terenul campioanei en-titre cu gânduri mari, având nevoie uriașă de cele 3 puncte pentru a-și asigura prezența în play-off. Scenariul nu a fost tocmai fericit pentru Viitorul. Cei doi antrenori au oferit o luptă tactică excelentă, ocaziile de poartă fiind foarte rare. Singurele șanse de a deschide scorul s-au petrecut în prima repriză.
Pentru CFR, Deac, Bordeianu și Costache puteau să deblocheze tabela, însă nu au fost destul de inspirați la finalizare. De cealaltă parte, Gabi Iancu a bifat cea mai mare ocazie pentru Viitorul, în minutul 30, când a trimis mingea în bară. Repriza secundă a fost complet lipsită de șanse de poartă, iar partida s-a încheiat cu o remiză albă.

Emoții uriașe pentru Viitorul, după egalul cu CFR

Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
IERI LA 05:50
În urma egalului din Gruia, Viitorul are emoții mari în privința calificării în playoff. Cu un singur meci rămas în program, trupa lui Hagi se află la egalitate de puncte cu FC Botoșani și la numai 2 puncte deasupra lui Gaz Metan Mediaș, ambele contracandidate având de disputat încă 2 partide.
De cealaltă parte, CFR este lider în Liga 1, cu un avans de 6 puncte peste Craiova, care, la rândul ei, mai are de jucat 2 meciuri.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39