Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj - Viitorul 0-0 | Gică Hagi are emoții uriașe în privința calificării în playoff

Cosmin Cioboata

Actualizat 14/02/2020 la 22:18 GMT+2

CFR Cluj și Viitorul au încheiat la egalitate meciul din Gruia, scor 0-0, din etapa 25 a Ligii 1.

gica hagi

Credit imagine: Getty Images

Formația lui Gică Hagi venea pe terenul campioanei en-titre cu gânduri mari, având nevoie uriașă de cele 3 puncte pentru a-și asigura prezența în play-off. Scenariul nu a fost tocmai fericit pentru Viitorul. Cei doi antrenori au oferit o luptă tactică excelentă, ocaziile de poartă fiind foarte rare. Singurele șanse de a deschide scorul s-au petrecut în prima repriză.
Pentru CFR, Deac, Bordeianu și Costache puteau să deblocheze tabela, însă nu au fost destul de inspirați la finalizare. De cealaltă parte, Gabi Iancu a bifat cea mai mare ocazie pentru Viitorul, în minutul 30, când a trimis mingea în bară. Repriza secundă a fost complet lipsită de șanse de poartă, iar partida s-a încheiat cu o remiză albă.

Emoții uriașe pentru Viitorul, după egalul cu CFR

În urma egalului din Gruia, Viitorul are emoții mari în privința calificării în playoff. Cu un singur meci rămas în program, trupa lui Hagi se află la egalitate de puncte cu FC Botoșani și la numai 2 puncte deasupra lui Gaz Metan Mediaș, ambele contracandidate având de disputat încă 2 partide.
De cealaltă parte, CFR este lider în Liga 1, cu un avans de 6 puncte peste Craiova, care, la rândul ei, mai are de jucat 2 meciuri.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo