Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a vorbit la o oră după terminarea meciului cu Viitorul, 3-0. Fostul selecționer al României a oferit detalii despre posibila plecare din "Ștefan cel Mare", care ar putea avea loc pe 1 decembrie, când se împlinesc trei luni de când e neplătit. Antrenorul lui Dinamo a avut puterea de a trece peste problemele financiare uriașe de la club și i-a ironizat pe investitorii spanioli veniți la Dinamo în vară.
"Îi aștept cu drag pe spanioli, aștept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă. Poate e timpul să mă dau eu la o parte. Nu pot să spun dacă voi mai fi aici și după 1 decembrie. Momentan, vreau să savurez această victorie. Sunt singur, dar o savurez în liniște și mă voi bucura de aceste două victorii. Am trecut prin unele lucruri prin care nu credeam că voi trece. La ce am trăit în ultimele luni, am dreptul să savurez și eu această victorie timp de 24 de ore", a declarat Cosmin Contra pentru Gazeta Sporturilor.

Șefii spanioli ai lui Dinamo, ironizați de Cosmin Contra

Fotbal
Cosmin Contra, aproape de a da lovitura! Antrenorul este pe lista scurtă a unei echipe din Anglia
06/02/2021 LA 11:02
Până să-și interviul acordat Gazetei Sporturilor, Cosmin Contra a glumit cu Geraldo Alves, fostul fotbalist al FCSB-ului și al Petrolului, pe care fostul selecționer al României l-a antrenat pe "Ilie Oană": "Poate dai și tu o cafea, că ăștia nu m-au plătit de 100 de zile", a glumit Contra cu portughezul.
Cosmin Contra a vorbit imediat după meciul din Cupă despre viitorul său la Dinamo. Tehnicianul a spus că va aștepta până luni dimineață, apoi va lua o decizie finală. "Guriță" nu vrea să plece din "Ștefan cel Mare" fără se încaseze niciun ban, iar pentru asta a făcut un ultim apel către grupul de investitori spanioli. Totuși, Contra nu s-a referit la Pablo Cortacero, cu care a încheiat orice relație, ci la directorul sportiv, Rufo Collado.
Fotbal
Cosmin Contra, contactat de presa din Spania după scandalul de rasism al lui Colțescu: "E terminat!"
09/12/2020 LA 15:16
Romanian Liga I
Cosmin Contra a reacționat nervos după FC Argeș - Dinamo 0-1
05/12/2020 LA 05:29