Chiar înaintea duelului de pe Stadionul "Ilie Oană", "Guriță" a dezvăluit că încă 2 jucători li se vor alătura "câinilor" mâine noapte. Unul dintre ei este Isma Lopez, fundașul stânga care a evoluat la Tenerife în sezonul precedent.
De asemenea, în "Ștefan cel Mare" va mai ajunge un fundaș spaniol, de bandă dreapta, al cărui nume nu a fost dezvăluit.
"Marți o să ajungă doi jucători aici, la București. Mâine noapte. Isma Lopez aterizează mâine noapte și mai avem încă un jucător, dar încă nu sunt finalizate tratativele. Este un străin, da, tot din Spania. Este un fundaș dreapta care ne va ajuta.", a spus Cosmin Contra, înaintea meciului cu Chindia, citat de Digisport.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
IERI LA 13:48

Isma Lopez a fost campion european de juniori alături de David De Gea

Ajuns la 30 de ani, Isma Lopez este un jucător cu experiență, semn că dinamoviștii vor să se lupte pentru locurile din playoff. Isma Lopez a fost campion european cu naționala U17 a Spaniei, într-o echipă cu De Gea, Bojan Krkic și Iago Falque. Fundașul stânga este pregătit pentru a doua experiență în străinătate, după ce a mai jucat în Cipru la Omonia Nicosia, în sezonul 2018-2019.
Dinamo a mai rezolvat trei transferuri în această vară: Vlad Achim de la Viitorul Constanța, Janusz Gol, de la Cracovia (Polonia) și Adam Nemec, atacantul care a mai evoluat în "Ștefan cel Mare" în perioada 2016-2018.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32