Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cosmin Contra a anunțat două transferuri înaintea meciului cu Chindia: "Mâine noapte vor sosi"

Cosmin Cioboata

Actualizat 31/08/2020 la 21:49 GMT+3

Cosmin Contra a revenit la Dinamo, iar în această seară bifează primul său meci din noul sezon pe banca formației din "Ștefan cel Mare", împotriva Chindiei Târgoviște.

Cosmin Contra a plecat de la Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Chiar înaintea duelului de pe Stadionul "Ilie Oană", "Guriță" a dezvăluit că încă 2 jucători li se vor alătura "câinilor" mâine noapte. Unul dintre ei este Isma Lopez, fundașul stânga care a evoluat la Tenerife în sezonul precedent.
De asemenea, în "Ștefan cel Mare" va mai ajunge un fundaș spaniol, de bandă dreapta, al cărui nume nu a fost dezvăluit.
"Marți o să ajungă doi jucători aici, la București. Mâine noapte. Isma Lopez aterizează mâine noapte și mai avem încă un jucător, dar încă nu sunt finalizate tratativele. Este un străin, da, tot din Spania. Este un fundaș dreapta care ne va ajuta.", a spus Cosmin Contra, înaintea meciului cu Chindia, citat de Digisport.

Isma Lopez a fost campion european de juniori alături de David De Gea

Ajuns la 30 de ani, Isma Lopez este un jucător cu experiență, semn că dinamoviștii vor să se lupte pentru locurile din playoff. Isma Lopez a fost campion european cu naționala U17 a Spaniei, într-o echipă cu De Gea, Bojan Krkic și Iago Falque. Fundașul stânga este pregătit pentru a doua experiență în străinătate, după ce a mai jucat în Cipru la Omonia Nicosia, în sezonul 2018-2019.
Dinamo a mai rezolvat trei transferuri în această vară: Vlad Achim de la Viitorul Constanța, Janusz Gol, de la Cracovia (Polonia) și Adam Nemec, atacantul care a mai evoluat în "Ștefan cel Mare" în perioada 2016-2018.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo