Chiar înaintea duelului de pe Stadionul "Ilie Oană", "Guriță" a dezvăluit că încă 2 jucători li se vor alătura "câinilor" mâine noapte. Unul dintre ei este Isma Lopez, fundașul stânga care a evoluat la Tenerife în sezonul precedent.

De asemenea, în "Ștefan cel Mare" va mai ajunge un fundaș spaniol, de bandă dreapta, al cărui nume nu a fost dezvăluit.

Romanian Liga I
Universitatea Craiova a anunțat 3 cazuri de Covid-19. Doi dintre cei testați pozitiv sunt jucători
ACUM 2 ORE

"Marți o să ajungă doi jucători aici, la București. Mâine noapte. Isma Lopez aterizează mâine noapte și mai avem încă un jucător, dar încă nu sunt finalizate tratativele. Este un străin, da, tot din Spania. Este un fundaș dreapta care ne va ajuta.", a spus Cosmin Contra, înaintea meciului cu Chindia, citat de Digisport.

Isma Lopez a fost campion european de juniori alături de David De Gea

Ajuns la 30 de ani, Isma Lopez este un jucător cu experiență, semn că dinamoviștii vor să se lupte pentru locurile din playoff. Isma Lopez a fost campion european cu naționala U17 a Spaniei, într-o echipă cu De Gea, Bojan Krkic și Iago Falque. Fundașul stânga este pregătit pentru a doua experiență în străinătate, după ce a mai jucat în Cipru la Omonia Nicosia, în sezonul 2018-2019.

Dinamo a mai rezolvat trei transferuri în această vară: Vlad Achim de la Viitorul Constanța, Janusz Gol, de la Cracovia (Polonia) și Adam Nemec, atacantul care a mai evoluat în "Ștefan cel Mare" în perioada 2016-2018.

Romanian Liga I
Alibec pleacă de la Astra! Giurgiuvenii au acceptat ultima ofertă primită. Unde va juca
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Cortacero l-a convins! Cornel Dinu revine la Dinamo! Cum va arăta noua conducere a "câinilor"
ACUM 11 ORE