Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gângioveanu, fotbalistul retras la 22 de ani: "Pierdeam câte 100 milioane la cazino". Ce face acum

Cosmin Cioboata

Actualizat 03/07/2020 la 15:57 GMT+3

Constantin Gângioveanu (30 de ani), fostul jucător al celor de la Universitatea Craiova și Rapid, are una dintre cele mai interesante povești de viață din fotbalul românesc.

Constantin Gângioveanu, fostul jucător de la Universitatea Craiova și Rapid

Credit imagine: Eurosport

Crescut la academia Craiovei, Gângioveanu a debutat la prima echipă a oltenilor în 2005. Fostul atacant a petrecut 6 sezoane la formația din Bănie, fiind împrumutat timp de jumătate de an și la FC Vaslui (iulie - decembrie 2009). După dezafilierea Universității Craiova, în 2011, tânărul jucător a plecat la Rapid, însă n-a reușit să se impună la echipa pregătită, la vremea respectivă, de Răzvan Lucescu.
După 6 luni petrecute în Giulești și o singură apariție, Gângioveanu a decis să se retragă din fotbal, deși avea numai 22 de ani. După o perioadă în care s-a luptat cu dependența jocurilor de noroc, fostul jucător a decis să înceapă o nouă viață în Statele Unite. În prezent, Gângioveanu lucrează ca instructor de fitness și, de puțin timp, a început o carieră și ca agent imobiliar.

Constantin Gângioveanu: "Pierdeam câte 100 de milioane la cazino, în fiecare zi"

Într-un interviu oferit pentru Gazeta Sporturilor, Constantin Gângioveanu a vorbit despre perioada întunecată din viața sa, în care pierdea "câte 100 de milioane de lei vechi la cazino, în fiecare zi". Fostul fotbalist a mărturisit că mama sa l-a ajutat enorm să treacă peste dependența sa și l-a încurajat să plece în Statele Unite, ca să se regăsească și să-și trăiască "visul american".
  • Cum arăta o noapte în care jucai la cazino?
"O noapte oribilă, pierdeam foarte mulți bani. Ajungeam să pariez câte 100 de milioane de lei vechi în fiecare zi. Pariam și pe evenimente, dar jucam pe tot ce prindeam, ruleta, blackjack. Tatăl meu lucrase într-un cazino mulți ani și cam știam multe lucruri.", a povestit Constantin Gângioveanu, pentru Gazeta Sporturilor.
  • Ai estimat vreodată câți bani ai pierdut în cazino?
"Un spațiu comercial în Craiova plus un apartament. Peste 100.000 de euro. Nu prea știa nimeni treaba asta, nu știau decât mama mea și cel mai bun prieten. Probabil eram într-o depresie pentru că nu mai jucam (n.r. - fotbal) și îmi înecam amarul în lucrul ăsta.
Am avut-o pe mama mea care a fost lângă mine. Mi-a ridicat moralul și m-a împins să plec afară, să fac altceva. Să nu mai stau aici că poate ajungeam mult mai rău. De asta am spus că plecarea mea în America a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o.", a mai spus fostul fotbalist, pentru Gazeta Sporturilor.

Gângioveanu își trăiește acum "visul american", ca instructor de fitness în Los Angeles

Odată cu plecarea din România, Gângioveanu a lăsat în spate atât fotbalul, cât și jocurile de noroc, iar acum lucrează alături de vedete din Statele Unite. Actorul Zac Efron și cântăreața Demi Lovato sunt două dintre celebritățile pe care fostul jucător al Craiovei le-a antrenat la sala de fitness. În paralel, Gângioveanu lucrează și în piața imobiliară și este extrem de încântat de cursul vieții sale:
"Am lucrat ca instructor de fitness într-o zonă foarte bună din Los Angeles. Antrenez câțiva actori, cântăreți. Câțiva sunt foarte cunoscuți. L-am antrenat întâi pe agentul lui Zac Efron, apoi și pe el (n.r.- Efron). Cântăreața Taylor Dayne, Demi Lovato și mama ei…Mulți avocați, oameni cunoscuți. Dacă ai o personalitate frumoasă și ei te plac, văd că ești serios, te ajută. Un agent imobiliar de succes care face asta de mult timp e unul dintre clienții mei. El m-a făcut să învăț, m-a ajutat să iau licența și să intru în echipa lui.
Am început munca în piața imobiliară de o săptămână. E o experiență foarte bună. Aici, casele sunt foarte scumpe. Într-o zonă bună, pe unde stau eu acum, pe Sherman Oaks, Ventura Boulevard, prețul variază între 1,2 milioane și 3 milioane de dolari. E o viață total diferită, nu mă așteptam niciodată că o să fac ceva diferit în afara fotbalului, dar câteodată trebuie să ieși din zona ta de confort și să faci și alte lucruri.", a mai adăugat Gângioveanu.
Per total, Constantin Gângioveanu a bifat 89 de meciuri în cariera sa, pentru Universitatea Craiova, FC Vaslui și Rapid, reușind să înscrie 6 goluri și să ofere 8 assist-uri. Fostul atacant a adunat și 14 selecții pentru națioana de tineret a României, pentru care a marcat de 7 ori.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo