După perioada grea legată de criza de coronavirus de la nivelul lotului, CFR a arătat destul de rău . Chiar și așa, elevii lui Dan Petrescu au obținut o victorie importantă, una care le permite să spere încă la al treilea campionat consecutiv.

CFR, avantajată în caz de egalitate de puncte cu Craiova

Vineri, CFR vine în București pentru duelul cu FCSB, iar ardelenii își permit și o remiză. Pentru că diferența - presupunând că formația din Bănie se va impune la Astra - va fi de 3 puncte și, oricum, clujenii ar trebui în orice condiții să învingă la Craiova, în runda a 10-a a play-off-ului.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
IERI LA 09:32
La finalul sezonului regulat, CFR a avut 54 de puncte, în timp ce Craiova doar 45. Clujenii au plecat în play-off de la 27 de puncte, în timp ce oltenii au început de la 23 de puncte (rotunjire în plus). Astfel, în caz de egalitate de puncte la finalul play-off-ului, principalul criteriu îi este favorabil CFR-ului.
Doar în eventualitatea în care CFR pierde în capitală, contra rol-albaștrilor, iar Craiova se impune la Astra, meciul din ultima etapă nu va mai avea vreo însemnătate. În acest scenariu, oltenii vor fi campioni încă de vineri seară.

Craiova, la două meciuri de titlu

Craiova mai are doar două meciuri înainte de primul titlu în Bănie după 29 de ani (de la campionatul câştigat cu Sorin Cârţu pe bancă).
Coronavirusul "a trecut" şi pe la ei, însă cei bolnavi sunt din staff, aşa că echipa poate cuceri trofeul pe teren.
Totul pare să ducă spre înfruntarea finală de pe Ion Oblemenco, dintre Craiova şi CFR Cluj.
Până atunci, oltenii au o deplasare dificilă la Astra. Vor trebui să joace meciul fără căpitanul Nicuşor Bancu, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.
"Cum stau băieţii? Stau bine. Din păcate ne-am oprit cu antrenamentele două, trei zile, dar eu zic că a fost şi bine, pentru că, oricum, am jucat mult în această perioadă. Încercăm în continuare să menţinem vie şansa, visul de a ajunge campioni, dar în acest moment trebuie să ne gândim doar la meciul cu Astra. Un meci dificil, împotriva unei echipe foarte bune", a spus Cristiano Bergodi, antrenor Universitatea Craiova.

Programul CFR-ului și Craiovei în lupta pentru titlu

Azi: Astra - Craiova
Vineri: FCSB - CFR
Luni: Craiova - CFR
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
IERI LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36