Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristi Tănase, foarte aproape de revenirea în Liga 1! Cu cine va semna mijlocașul

Cosmin Cioboata

Actualizat 06/02/2020 la 20:31 GMT+2

Cristi Tănase va reveni în Liga 1 începând din această iarnă. Mijlocașul de 32 de ani va semna cu FC Voluntari, potrivit Gazetei Sporturilor.

cristi tanase

Credit imagine: Getty Images

Tănase a evoluat ultima oară la Giresunspor, formație din liga secundă din Turcia, și va semna cu formația ilfoveană în următoarele zile.
De-a lungul carierei, Cristi Tănase a jucat în două perioade pentru FCSB, echipa pe care FC Voluntari o întâlnește chiar în această seară. Între 2009 și 2015, Tănase a adunat 221 de meciuri și a marcat 31 de goluri. Mijlocașul a câștigat 3 titluri, 2 Cupe ale României, o Supercupă și o Cupă a Ligii alături de FCSB. În a doua perioadă, din 2018, Tănase a jucat doar 6 meciuri pentru vicecampioana României.
În afară de FCSB, Tănase a mai jucat pentru FC Argeş, CS Mioveni, Tianjin Teda, Sivasspor, Karabukspor, Eskișehirspor și Giresunspor.
75.000 de euro este cota de piață a lui Cristian Tănase, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo