Andrei Marc a povestit situația prin care a trecut la FCSB în acest sezon, fiind dat afară la doar o lună după ce a fost adus de la Concordia Chiajna.
”Mi s-a transmis că nu mai este nevoie de mine, nu mai fac parte din lot. Primul meci l-am jucat fără antrenament. La al doilea meci, am făcut un singur antrenament, pentru că echipa a fost plecată la o partidă din Europa League. Am jucat cu Iașiul. Când am început să mă pregătesc și să cunosc echipa, nu am mai avut șansa să joc.
Mi-am dat seama că nu mai am șanse să joc când (antrenorul) i-a băgat pe Pintilii și Soiledis fundași centrali. Sunt 7-8 jucători despre care nu o să mai auziți până la iarnă în primul 18 de la FCSB, gen Salomao, Belu. Au un lot foarte numeros, sunt 28 de jucători” a spus Andrei Marc la Digi Sport.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
A jucat doar 2 partide
Andrei Marc, 26 de ani, a fost adus de FCSB pe 10 august în urma problemelor cu accidentările ale echipei. El a venit sub formă de împrumut pentru un sezon de la Concordia Chiajna, echipă la care evolua din 2017 și cu care a retrogradat în stagiunea precedentă. La o zi după anunțul oficial, Marc a debutat pentru FCSB în înfrângerea cu 3-1 de pe propriul teren cu cei de la FC Voluntari.
La o săptămână distanță, Marc a fost din nou integralist într-o nouă înfrângere, 1-2 cu Poli Iași. Au urmat 3 partide în care Marc a fost rezervă fără a fi introdus pe teren, pentru ca apoi să nu mai fie reținut la vreun meci în lotul echipei. Pe 13 septembrie împrumutul său a fost oprit iar jucătorul s-a întors la Concordia Chiajna. El a fost crescut de Ceahlăul Piatra Neamț, pentru ca între 2014 și 2016 să fie legitimat la Dinamo. A petrecut un sezon în Turcia la Șanliufaspor înainte să revină în Liga 1 la Concordia Chiajna.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20