Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum a reuşit să o ’’resusciteze’’ Dusan Uhrin pe Dinamo: ’’Nu am realizat nimic’’

Eurosport
DeEurosport

Publicat 07/05/2021 la 00:40 GMT+3

Dinamo s-a transformat total sub comanda lui Dusan Uhrin şi a reuşit să întrerupă seria de 13 partide consecutive fără victorie, ba mai mult, să iasă din zona retrogradării după ce a obţinut 3 victorii consecutive, cu Voluntari, Viitorul şi Iaşi.

Dusan Uhrin Jr. va fi noul antrenor al lui Gaz Metan Mediaș

Credit imagine: Eurosport

articol de Romeo Ene
Astfel, ’’câinii’’ au ajuns pe locul 5 din play-out şi depind doar de ei pentru rămânerea în Liga 1.

Uhrin a reuşit să o ’’trezească’’ pe Dinamo

Suporterii sunt mulţumiţi de jocul echipei şi consideră că venirea lui Uhrin pe bancă a coincis cu rezultatele obţinute. Cehul a reuşit să lucreze la mentalul jucătorilor şi aceştia privesc acum cu mai multă încredere ultimele 4 partide ale sezonului, cu Hermannstadt, Argeş şi Chindia în campionat, precum şi returul cu Astra din Cupa României.
Întrebat despre felul în care a schimbat faţa echipei, Uhrin a explicat: ’’Treaba nu e gata, nu suntem în zona de siguranţă pentru a ne putea relaxa. Eu le-am explicat simplu jucătorilor, în vestiar, unde suntem şi unde trebuie să ajungem. Acum, da, noi ne putem scrie istoria, nu depindem de alte rezultate. Vreau atitudine, devotament şi mai multă concentrare. Nu doar Dinamo, toate echipele din vecinătatea noastră luptă pentru supravieţuire, toţi jucăm din trei în trei zile. Le-am cerut concentrare maximă câteva săptămâni la tot, de la antrenamente la meciuri şi la viaţa extrasportivă. Să considere că nu am realizat nimic. E în regulă că acum ei cred mai mult, că au mai multă încredere în ei, suntem mulţumiţi, dar nu fericiţi”.

Morsay, cu probleme înaintea duelului cu Iaşi

Jonathan Morsay a ‘’renăscut’’ sub comanda lui Uhrin şi a contribuit la victoriile dinamoviştilor cu Viitorul şi Iaşi, marcând de 2 ori. Totuşi, suedezul nu s-a simţit foarte bine înaintea partidei din etapa trecută, iar Uhrin a dezvăluit pentru gsp.ro ce probleme a întâmpinat jucătorul împrumutat de la Chievo.
‘’Lui Morsay i-a fost rău înainte de meci, i-am zis că există posibilitatea de a-l folosi şi să-l scot apoi pe final de partidă, ceea ce s-a întâmplat. Pur şi simplu, a avut o indispoziţie. Important e că a dat gol, l-am scos, joi a făcut antrenament normal, este în regulă. Mă bucur că lumea a început să-l aprecieze, eu vreau ca fiecare jucător în parte să fie lăudat, ca toată echipa să culeagă aplauze. El este ’’aripă”, sper să-i găsim cea mai bună poziţie de a da randament în sistemul cu doi jucători ofensivi”.
Dinamo va juca sâmbătă pe teren propriu cu Hermannstadt, de la 21:15.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo