Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, discurs halucinant la conferință: "Dacă se întâmplă asta, mă las de antrenorat"

Cristian Mihală

Publicat 18/04/2022 la 10:14 GMT+3

CFR nu a mișcat în fața FCSB-ului, pe teren propriu, scor 0-1, dar Dan Petrescu susține că rezultatul a fost stabilit de arbitrul meciului, Istvan Kovacs, care l-a eliminat pe Susic, după un fault la scorul de 0-0.

Dan Petrescu

Credit imagine: facebook

FCSB a făcut o partidă mare, subordonându-și adversara, care în multe momente a arătat precum o echipă mică. Cu două înfrângeri la rând, pentru prima oară în ultimii 15 ani, Petrescu simte că se depărtează de titlu, chiar dacă formația sa e încă prima, cu două puncte avans față de roș-albaștri.
La final, Dan Petrescu a pus "tunurile" pe arbitri, iar la conferința de presă a căzut chiar în derizoriu. Atacul criminal al lui Susic, cu talpa pe tibia lui Darius Olaru, nu ar fi fost niciodată cartonaș roșu, crede tehnicianul campioanei. Evident, probabil antrenorul din Gruia conștientizează că faultul a fost "roșu" de manual, însă vrea să pună presiune pe arbitri, pentru disputele următoare.
"La niciun nivel nu am văzut un asemenea cartonaș roșu într-un derby, într-un meci așa important, unde se decide titlul. Nu înțeleg, este incredibil. Noi am suferit 100 de faulturi ca ăsta în campionat și a fost maximum cartonaș galben. A stricat meciul.
La Craiova am primit gol în minutul 96, deși arbitrul lăsase 5 minute. Astăzi a lăsat tot 5 minute, dar cu 10 secunde înainte de minutul 95 a fluierat. Nu mi se pare corect. Petrila scapă singur cu portarul, dar după un minut fluieră henț. Păi stai, mă, n-a fost henț. Lasă-ne să scăpăm și noi cu portarul. N-aveam voie să dăm gol.
Sunt lucruri care mă deranjează, decisive în istoria unei echipe care a muncit foarte mult. Dacă meritau victoria, spuneam, dar un egal era just astăzi", a declarat Dan Petrescu.
CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, după CFR - FCSB 0-1: "Pot fi suspendat, că nu mă interesează"

Dan Petrescu și-a continuat discursul elucubrant, nereușind să treacă peste faza cartonașului roșu. Asta cu toate că Darius Olaru a fost transportat la spital, după intrarea criminală a lui Susic.
"Dai roșu fără să fie roșu... pot fi suspendat, că nu mă interesează. Nu se dă roșu la un asemenea meci, la o asemenea fază. Nu era ultimul om, nu a sărit pe el să-l omoare. A fost un fault la mijloc, OK, dai galben. Zicea cineva ceva dacă dădea galben? Nimeni! Cine a pus presiune pe arbitru a câștigat, bravo lor. Noi tăcem și vedem cum vom fi tratați.
Mi se pare incredibil să iei o asemenea decizie la un asemenea meci. Incredibil! Dacă noi vom beneficia de un cartonaș roșu vreodată, în deplasare, în momentul ăla mă las de antrenorat! La noi nu se întâmplă nimic, nici penalty-uri, nici roșu. Noi am tăcut, am vrut să fim corecți, dar dacă ești corect nu câștigi. Arbitrul a fost influențat de declarațiile dinaintea meciului", a mai spus Petrescu.
picture

Liga 1 | Lupta la titlu se dă în 3

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo