FCSB a făcut o partidă mare, subordonându-și adversara, care în multe momente a arătat precum o echipă mică. Cu două înfrângeri la rând, pentru prima oară în ultimii 15 ani, Petrescu simte că se depărtează de titlu, chiar dacă formația sa e încă prima, cu două puncte avans față de roș-albaștri.
La final, Dan Petrescu a pus "tunurile" pe arbitri, iar la conferința de presă a căzut chiar în derizoriu. Atacul criminal al lui Susic, cu talpa pe tibia lui Darius Olaru, nu ar fi fost niciodată cartonaș roșu, crede tehnicianul campioanei. Evident, probabil antrenorul din Gruia conștientizează că faultul a fost "roșu" de manual, însă vrea să pună presiune pe arbitri, pentru disputele următoare.
"La niciun nivel nu am văzut un asemenea cartonaș roșu într-un derby, într-un meci așa important, unde se decide titlul. Nu înțeleg, este incredibil. Noi am suferit 100 de faulturi ca ăsta în campionat și a fost maximum cartonaș galben. A stricat meciul.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
ACUM 6 ORE
La Craiova am primit gol în minutul 96, deși arbitrul lăsase 5 minute. Astăzi a lăsat tot 5 minute, dar cu 10 secunde înainte de minutul 95 a fluierat. Nu mi se pare corect. Petrila scapă singur cu portarul, dar după un minut fluieră henț. Păi stai, mă, n-a fost henț. Lasă-ne să scăpăm și noi cu portarul. N-aveam voie să dăm gol.
Sunt lucruri care mă deranjează, decisive în istoria unei echipe care a muncit foarte mult. Dacă meritau victoria, spuneam, dar un egal era just astăzi", a declarat Dan Petrescu.
CITEȘTE ȘI:
ILIE DUMITRESCU ȘTIE CUM TONI PETREA L-A SURCLASAT PE DAN PETRESCU: "MIȘCAREA PERFECTĂ!"

Dan Petrescu, după CFR - FCSB 0-1: "Pot fi suspendat, că nu mă interesează"

Dan Petrescu și-a continuat discursul elucubrant, nereușind să treacă peste faza cartonașului roșu. Asta cu toate că Darius Olaru a fost transportat la spital, după intrarea criminală a lui Susic.
"Dai roșu fără să fie roșu... pot fi suspendat, că nu mă interesează. Nu se dă roșu la un asemenea meci, la o asemenea fază. Nu era ultimul om, nu a sărit pe el să-l omoare. A fost un fault la mijloc, OK, dai galben. Zicea cineva ceva dacă dădea galben? Nimeni! Cine a pus presiune pe arbitru a câștigat, bravo lor. Noi tăcem și vedem cum vom fi tratați.
Mi se pare incredibil să iei o asemenea decizie la un asemenea meci. Incredibil! Dacă noi vom beneficia de un cartonaș roșu vreodată, în deplasare, în momentul ăla mă las de antrenorat! La noi nu se întâmplă nimic, nici penalty-uri, nici roșu. Noi am tăcut, am vrut să fim corecți, dar dacă ești corect nu câștigi. Arbitrul a fost influențat de declarațiile dinaintea meciului", a mai spus Petrescu.

Liga 1 | Lupta la titlu se dă în 3

Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cum va arăta echipa de start a celor de la CFR Cluj la meciul cu FCSB
ACUM 8 ORE
Romanian Liga I
CFR bagă echipa a 2-a în duelul cu FCSB, din ultima etapă! Cristi Balaj a explicat decizia
IERI LA 14:21