Dan Petrescu s-a despărțit de CFR Cluj toamna trecută și, după o vacanță de numai o lună și jumătate, a semnat cu Kayserispor. Tehnicianul român avea planuri mari la formația turcă, însă a rezistat numai 8 meciuri.
Kayserispor a anunțat despărțirea de Dan Petrescu din cauza unor motive familiale ale antrenorului de 53 de ani.
Acum, Dan Petrescu se află fără angajament, dar recunoaște că "nu a luat pauză de la meciuri". Într-un interviu oferit pentru sport.ro, "Bursucul" a dezvăluit că își dorește să revină în Liga 1, acolo unde a cucerit 4 titluri de campion: 1 cu Unirea Urziceni (2009) și 3 cu CFR Cluj ( 2018, 2019, 2020).
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Dan Petrescu vrea să revină în Liga 1: "Trebuie să-mi potolesc 'foamea'!"

Petrescu visează să devină campion al României cu 3 echipe diferite, record unic în istoria fotbalului nostru:
"Eu nu le am pe astea cu jucatul frumos, mie îmi plac echipele care câștigă. Nu am făcut pauză de la meciuri, e imposibil să fac asta. N-am cum să mă hrănesc, trebuie să-mi potolesc 'foamea' cumva.
Vreau să mă întorc în antrenorat, dar vreau să mă bat sus, nu vreau la retrogradare. Mi-aș dori foarte mult să fiu singurul antrenor care câștigă campionatul cu trei echipe diferite", a spus Dan Petrescu, pentru sport.ro.

FC Voluntari visează să-l aducă pe Dan Petrescu pe bancă

După ce s-a despărțit de Kayserispor, Dan Petrescu a declarat că nu va mai antrena până în vară din cauza unor probleme personale. La finalul acestui sezon însă, "Bursucul" ar putea reveni în Liga 1.
Potrivit Antena Sport, FC Voluntari este gata să-i ofere un contract pe 2 ani lui Dan Petrescu. Clubul ilfovean are planuri mari pe viitor și e gata să-i de-a mână liberă lui Dan Petrescu, în speranța că acesta va reuși să repete și la Voluntari performanțele obținute cu Unirea Urziceni sau cu CFR Cluj.
Sursa citată notează că Dan Petrescu solicită un salariu uriaș pentru fotbalul românesc: 50.000 de euro/lună.
De-a lungul carierei, Dan Petrescu le-a mai antrenat în România pe Sportul Studențesc, Rapid și ASA Târgu Mureș. Pe lângă cele 4 titluri cucerite în Liga 1, tehnicianul de 53 de ani are în palmares și o Supercupă a României, la cârma lui ASA Târgu Mureș.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11