Dario Bonetti a ținut să precizeze că jucătorii lui Dinamo nu sunt în cea mai bună formă fizică.
„Trebuie să ne facem munca oricum, indiferent de climă. Știm că suntem puțin în urmă cu nivelul fizic, dar ușor-ușor, băieții își revin. Sunt foarte mulțumit de munca pe care o depun, e un grup bun. Rămânem pozitivi”, a declarat italianul.

Dario Bonetti a vorbit despre situațiile jucătorilor care vor să plece

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Bonetti a discutat despre Paul Anton și Steliano Filip, doi jucători care și-au exprimat dorința de a pleca de la Dinamo.
„Anton este un jucător important pentru Dinamo și pentru echipa națională, un băiat serios, foarte profesionist, anul trecut a ajutat echipa să se salveze de la retrogradare. Din păcate, a fost accidentat la ultimul antrenament săptămâna trecută.
Muncește mult, se sacrifică pentru a putea reveni pe teren. Este un jucător extrem de important pentru noi. Nu poate juca (cu Clinceni), a avut o chestie mai delicată, la genunchi”, a afirmat Bonetti.
”Filip este un băiat foarte inteligent, câteodată emotiv, sensibil în anumite momente. Spune niște chestii pe care ar trebui să nu le spună. Știm toți în ce situație ne aflăm, concentrarea lor trebuie să fie doar la ceea ce joacă.
Oferte pentru jucătorii foarte buni există mereu, este un lucru bun. Clubul va acționa când va primi o oferte bune, le va lua în considerare. În acest moment, jucătorii de la Dinamo dau totul și noi le mulțumim pentru că ne ajută”, a adăugat el.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11