Dario Bonetti a ținut să precizeze că jucătorii lui Dinamo nu sunt în cea mai bună formă fizică.
„Trebuie să ne facem munca oricum, indiferent de climă. Știm că suntem puțin în urmă cu nivelul fizic, dar ușor-ușor, băieții își revin. Sunt foarte mulțumit de munca pe care o depun, e un grup bun. Rămânem pozitivi”, a declarat italianul.

Dario Bonetti a vorbit despre situațiile jucătorilor care vor să plece

Romanian Liga I
Alibec i-a transmis un mesaj lui Dan Petrescu. Anunțul tehnicianului de la CFR
ACUM 6 ORE
Bonetti a discutat despre Paul Anton și Steliano Filip, doi jucători care și-au exprimat dorința de a pleca de la Dinamo.
„Anton este un jucător important pentru Dinamo și pentru echipa națională, un băiat serios, foarte profesionist, anul trecut a ajutat echipa să se salveze de la retrogradare. Din păcate, a fost accidentat la ultimul antrenament săptămâna trecută.
Muncește mult, se sacrifică pentru a putea reveni pe teren. Este un jucător extrem de important pentru noi. Nu poate juca (cu Clinceni), a avut o chestie mai delicată, la genunchi”, a afirmat Bonetti.
”Filip este un băiat foarte inteligent, câteodată emotiv, sensibil în anumite momente. Spune niște chestii pe care ar trebui să nu le spună. Știm toți în ce situație ne aflăm, concentrarea lor trebuie să fie doar la ceea ce joacă.
Oferte pentru jucătorii foarte buni există mereu, este un lucru bun. Clubul va acționa când va primi o oferte bune, le va lua în considerare. În acest moment, jucătorii de la Dinamo dau totul și noi le mulțumim pentru că ne ajută”, a adăugat el.
Romanian Liga I
Ancelotti: "Așa arăta topul meu 5 la Balonul de Aur, dacă aș fi votat"
01/12/2021 LA 05:54
Romanian Liga I
Haos la CFR! Alibec s-ar fi săturat de Dan Petrescu și a plecat de pe bancă în timpul meciului
30/11/2021 LA 05:39