Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dario Bonetti, săgeți către Steliano Filip: ”Spune lucruri pe care nu trebuie să le spună!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 31/07/2021 la 21:21 GMT+3

Antrenorul lui Dinamo, Dario Bonetti, a susținut o conferință de presă înainte de meciul echipei sale cu Academica Clinceni.

Dario Bonetti

Credit imagine: Eurosport

Dario Bonetti a ținut să precizeze că jucătorii lui Dinamo nu sunt în cea mai bună formă fizică.
„Trebuie să ne facem munca oricum, indiferent de climă. Știm că suntem puțin în urmă cu nivelul fizic, dar ușor-ușor, băieții își revin. Sunt foarte mulțumit de munca pe care o depun, e un grup bun. Rămânem pozitivi”, a declarat italianul.

Dario Bonetti a vorbit despre situațiile jucătorilor care vor să plece

Bonetti a discutat despre Paul Anton și Steliano Filip, doi jucători care și-au exprimat dorința de a pleca de la Dinamo.
„Anton este un jucător important pentru Dinamo și pentru echipa națională, un băiat serios, foarte profesionist, anul trecut a ajutat echipa să se salveze de la retrogradare. Din păcate, a fost accidentat la ultimul antrenament săptămâna trecută.
Muncește mult, se sacrifică pentru a putea reveni pe teren. Este un jucător extrem de important pentru noi. Nu poate juca (cu Clinceni), a avut o chestie mai delicată, la genunchi”, a afirmat Bonetti.
”Filip este un băiat foarte inteligent, câteodată emotiv, sensibil în anumite momente. Spune niște chestii pe care ar trebui să nu le spună. Știm toți în ce situație ne aflăm, concentrarea lor trebuie să fie doar la ceea ce joacă.
Oferte pentru jucătorii foarte buni există mereu, este un lucru bun. Clubul va acționa când va primi o oferte bune, le va lua în considerare. În acest moment, jucătorii de la Dinamo dau totul și noi le mulțumim pentru că ne ajută”, a adăugat el.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo