Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo a debutat cu o remiză în noul sezon din Liga 1, împotriva lui FC Hermannstadt

Cosmin Cioboata

Actualizat 24/08/2020 la 23:14 GMT+3

Dinamo și FC Hermannstadt au încheiat la egalitate, scor 1-1, în prima etapă din Liga 1. A fost primul meci al formației din "Ștefan cel Mare" sub conducerea noului investitor spaniol, Pablo Cortacero.

Dinamo - FC Hermannstadt 1-1, în prima etapă din Liga 1

Credit imagine: Eurosport

Joalisson a deschis scorul în minutul 32, după o centrare a lui Petrișor Petrescu. Atacantul lui FC Hermannstadt a profitat de o poziționare defectuoasă a lui Geani Crețu și a reluat la colțul lung, fără speranțe pentru Cătălin Straton, goalkeeper-ul "câinilor".
Gheorghe Mulțescu a făcut două modificări la pauză: Ahmed Bani și Daniel Popa în locul lui Mihai Neicuțescu și Florin Bejan. Popa a intrat excelent în joc și a obținut un penalty, după un fault comis în careu de Dâlbea, în minutul 60.
Deian Sorescu a transformat fără emoții, cu un șut plasat în partea dreaptă a portarului. Sîntean putea aduce victoria pentru Hermannstadt în minutul 87, dar a reluat pe lângă poartă centrarea lui Belu-Iordache și meciul s-a încheiat 1-1.

Suporterii lui Dinamo au creat o atmosferă superbă înaintea meciului cu FC Hermannstadt

Deși accesul suporterilor în tribunele celui mai mare stadion din România nu a fost permis, fanii lui Dinamo tot și-au făcut apariția pentru a-i încuraja pe Gheorghe Mulțescu și jucătorii săi.
"Câinii" au întâmpinat autocarul echipei în fața Arenei Naționale, înaintea meciului, apoi au creat un adevărat spectacol. Fanii dinamoviști au aprins torțe și au început să cânte, impresionându-l complet pe antrenorul formației din "Ștefan cel Mare", care a coborât din autocar pentru a-i saluta.

Cosmin Contra ar putea reveni pe banca lui Dinamo

Postul lui Gheorghe Mulțescu rămâne incert, după ultimele discuții dintre conducerea iberică și Cosmin Contra, antrenorul care a mai pregătit-o pe Dinamo în 2017. Fost jucător în "Ștefan cel Mare" între 1996 și 1999, "Guriță" negociază în prezent cu Pablo Cortacero posibila venire pe banca "alb-roșilor" în următoarea perioadă.
Cosmin Contra a pregătit ultima oară naționala României, în perioada 2017-2019, terminându-și mandatul după ce "tricolorii" au ratat calificarea directă la Campionatul European. El a condus prima reprezentativă în 24 de meciuri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo