Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo a luat licenţa! Suporterii din programul DDB au strâns suma necesară rămânerii în Liga 1

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 31/03/2021 la 13:27 GMT+3

Dinamo a reuşit să obţină licenţa pentru sezonul viitor, după ce fanii din programul DDB au achitat toate datoriile necesare până astăzi, 31 martie.

Fanii lui Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Romeo Ene
Dacă din punct de vedere sportiv, Dinamo se află pe locul 14 şi nu a mai câştigat în campionat de 6 partide, pe plan economic suporterii au reuşit ceea ce nimeni nu credea, acoperirea unei datorii de peste 1 milion de euro într-o lună de zile.
Deşi mai aveau încă o lună la dispoziţie pentru a strânge suma necesară pentru licenţa de Liga 1, suporterii şi-au dorit să le ofere jucătorilor şansa de a participa şi în cupele europene în cazul unui triumf în Cupa României.

Veste uriașă în "Ștefan cel Mare"! Dinamo a luat licența: "Este o victorie a suporterilor"

Peluza Cătălin Hîldan a oferit un comunicat în care a precizat faptul că suma necesară obţinerii licenţei a fost obţinută:
"Într-un timp atât de scurt să strângem o sumă atât de mare!
Totul în plină pandemie!
De la o datorie de 1.200.000€ pentru licența UEFA și de Liga 1, să ajungem ASTĂZI să putem anunța că am efectuat plata pentru tot ce trebuia achitat până la termenul de 31 martie.
ESTE O VICTORIE A SUPORTERILOR, a noastră, a tuturor și a familiilor care au suportat împreună cu noi toate aceste sacrificii!
Am câștigat O MARE BĂTĂLIE, nu și războiul.
Trebuie să ținem clubul în viață mai departe!
Dar am demonstrat că ÎMPREUNĂ SUNTEM DE NEOPRIT!’’, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a peluzei.

Pablo Cortacero a deschis un nou proces împotriva DDB

Procesul a fost deschis de Cortacero din cauza unei alte şedinţe a Consiliului de Administraţie. Mai exact, şedinţa din 12 februarie 2021. În acea şedinţă, Consiliul a decis înlăturarea lui Dorin Şerdean din funcţia de director general şi numirea lui Constantin Eftimescu în locul său. De asemenea, i-a fost retras lui Şerdean dreptul de semnătură în relaţia cu băncile.
Două zile mai târziu, Cortacero a replicat și a făcut o nouă cerere de intervenție către Tribunalul București. Totuşi, ţinând cont de decizia care s-a luat, este greu de crezut că spaniolul va avea câştig de cauză. De asemenea, el nu a mai venit în România din luna decembrie, atunci când a organizat o Adunare Generală a Acţionarilor nulă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo