Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo continuă transferurile! Câinii au adus în probe un fost jucător din Premier League

Vlad Dumitrescu

Actualizat 01/10/2020 la 20:24 GMT+3

După aducerea unor jucători precum Raul Garcia Acid sau și Antonio Iglesias Higaldo, Dinamo continuă transferurile de marcă.

Everton's Victor Anichebe celebrates his goal with Magaye Gueye

Credit imagine: PA Photos

Magaye Gueye, cel care a evoluat în trecut pentru Everton, a ajuns de la București și a început antrenamentele cu Dinamo, conform informațiilor Radio Dinamo.
Gueye are o cotă de 300.000 de euro și este născut în Franța din părinți senegalezi și ultima oară a evoluat la Qarabag.
Contra nu este însă deja hotărât: el vrea să îl vadă în acțiune pe Gueye înainte să îi ofere un contract.. Dacă va fi convins, abia atunci va semna cu clubul din Ștefan cel Mare.

Magaye Gueye la Dinamo

Magaye a jucat atât pentru selecționatele de tineret ale Franței, cât și pentru Senegal U23. Opt partide și două goluri are atacantul pentru naționala U21 a Franței, între 2009 și 2011.
Gueye a jucat pentru echipele de tineret ale Franței și Senegalului. El a ajuns la Everton în 2010 pentru 1,4 milioane de euro, însă nu a reușit să convingă pe Goodison Park. Per total, a marcat trei goluri și a reușit 9 pase decisive în Premier League, evoluând și în 34 de meciuri pentru echipa a doua a clubului, unde a marcat de 10 ori.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo