Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, foarte aproape să mai piardă un jucător! FC Voluntari îi oferă un salariu dublu

Cosmin Cioboata

Actualizat 16/01/2020 la 21:42 GMT+2

Dinamo este foarte aproape să mai piardă un jucător în această iarnă, după ce Dan Nistor și Denis Ciobotariu s-au despărțit deja de formația din Ștefan cel Mare. Mihai Popescu a primit o ofertă de la FC Voluntari, unde ar urma să încaseze un salariu dublu față de cel primit la Dinamo.

mihai popescu

Credit imagine: Eurosport

Potrivit Gazetei Sporturilor, FC Voluntari, ultima clasată din Liga 1, dorește să-l cumpere de la Dinamo pe Mihai Popescu, în schimbul sumei de 50.000 euro. La gruparea ilfoveană, fundașul de 26 de ani va primi 5.000 de euro pe lună, de două ori mai mult decât îi oferă cei de la Dinamo.
Cotat la 600.000 de euro, Popescu a evoluat în 16 partide pentru Dinamo în actualul sezon, reușind să marcheze un singur gol. De-a lungul carierei, jucătorul de 26 de ani a mai evoluat pentru Dunărea Călărași, ACS Berceni și St. Mirren.
În această iarnă, FC Voluntari l-a adus pe Mihai Teja pe banca tehnică, în locul lui Cristiano Bergodi. Fostul tehnician de la FCSB și Poli Iași își dorește să salveze formația ilfoveană de la retrogradare, iar pentru îndeplinirea acestui obiectiv are nevoie de câteva nume noi la echipă.
După ce zilele trecute i-a adus pe Eric și Vlad Morar, cei de la Voluntari sunt foarte aproape să materializeze și mutarea lui Mihai Popescu.
mihai popescu

Valentin Lazăr, prezentat oficial la Dinamo

Valentin Lazăr a revenit la Dinamo după o perioadă petrecută la Umraniyespor, formație aflată pe locul 7 în liga secundă din Turcia.
Lazăr a mai evoluat la Dinamo în perioada 2013-2017, timp în care a strâns 107 apariții în tricoul "câinilor" și a înscris 20 de goluri în toate competițiile (89/16 în Liga 1, 10/2 în Cupa României și 8/2 în Cupa Ligii)
Atacantul de 30 de ani a efectuat în această dimineață vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă din Capitală și se va alătura lotului dinamovist în cantonamentul de la Benahavis (Spania), desfășurat până pe 23 ianuarie.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
live transfers
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo