Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zeljko Kopic, mesaj ferm înainte de meciul cu FC Voluntari: "E prima finală!" Care e starea jucătorilor

Bianca Dumitru

Publicat 25/04/2024 la 18:06 GMT+3

Dinamo o va înfrunta vineri seară, pe teren propriu, de la ora 20:00, pe FC Voluntari, într-un meci contând pentru a 7-a etapă din play-out-ul SuperLigii. Înaintea partidei, antrenorul Zeljko Kopic a vorbit despre ce așteptări are de la jucătorii săi în duelul care se poate dovedi crucial în lupta pentru evitarea retrogradării.

Zeljko Kopic

Credit imagine: Getty Images

Dinamo va primi vineri seară, de la ora 20:00, vizita celor de la FC Voluntari, într-un meci contând pentru a șaptea etapă a play-out-ului SuperLigii. Duelul se poate dovedi unul extrem de important în lupta pentru evitarea retrogradării.
"Câinii roșii" ocupă penultima poziție a clasamentului, cu 20 de puncte, în timp ce ilfovenii sunt pe locul 12, cu 22 de puncte. În cazul în care nu câștigă meciul de mâine seară, dinamoviștii s-ar putea distanța de echipele de pe locurile de baraj și ar avea o misiune extrem de dificilă în ultimele etape, atunci când vor juca împotriva celor de la "U" Cluj și UTA Arad.
Antrenorul echipei din Ștefan cel Mare a prefațat duelul cu FC Voluntari. Zeljko Kopic a vorbit despre importanța partidei și despre atmosfera din vestiarul său, spunând că jucătorii sunt dezamăgiți, dar cerându-le să nu se dea bătuți.
"Meciul cu FC Voluntari este unul foarte important. Mă bucur că vom putea juca acasă cu suporteri. Ei ne dau energie, fie că jucăm acasă sau în deplasare. Așa că este unul din lucrurile bune pentru partida de mâine. Sper că vom lua deciziile bune mâine, că vom reuși să ne concentrăm și că nu ne vom lăsa conduși de emoții.
Timpul se scurge, sigur că suntem dezamăgiți de numărul de puncte pierdute în prelungirile partidelor, dar asta este în trecut. Mai avem trei meciuri de jucat, iar mâine este prima finală. Este un meci crucial pentru noi.
Sigur că nu e ușor în situația noastră, dar nu trebuie să ne dăm bătuți niciodată. Eu îmi doresc să am succes la această echipă. Am simțit energia din jurul ei din primul moment în care am venit aici. E o mare responsabilitate pentru mine, însă trebuie să rămân calm și să iau deciziile cele mai bune", a declarat Zeljko Kopic.
Citește și:

Dinamoviștii, motivați să salveze echipa de la retrogradare

În plus, tehnicianul a dezvăluit care sunt așteptările pe care le are de la jucătorii săi și s-a arătat convins că aceștia sunt motivați să facă tot posibilul pentru ca echipa să se salveze de la retrogradare, chiar dacă unii dintre ei se vor despărți în vară de Dinamo.
"Avem jucători ale căror contracte expiră în două-trei săptămâni, dar asta nu contează. Eu aștept de la fiecare jucător să dea dovadă de profesionalism și să își facă treaba pe teren. Eu le-am explicat că joacă la un club mare, să se concentreze și să dea maximum în aceste ultime meciuri rămase până la finalul campionatului.
Apoi, despre cine va continua sau nu la Dinamo, e o altă discuție. Însă eu văd că jucătorii sunt motivați și determinați să lupte până la capăt", a conchis antrenorul croat.
Meciul dintre Dinamo și FC Voluntari este programat vineri seară, de la ora 20:00, pe stadionul Arcul de Triumf. Celelalte dueluri din cea de-a șaptea etapă a play-out-ului SuperLigii:
  • FC U Craiova - "U" Cluj
  • Oțelul Galați - FC Hermannstadt
  • Poli Iași - UTA Arad
  • Petrolul Ploiești - FC Botoșani
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo