Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zeljko Kopic a început discuțiile despre un nou contract cu șefii lui Dinamo! "E dificil să luăm decizii"

Bianca Dumitru

Publicat 13/04/2024 la 14:57 GMT+3

Dinamo o va înfrunta duminică după-amiază, pe teren propriu, de la ora 18:15, pe Poli Iași, într-un meci contând pentru a patra etapă din play-out-ul SuperLigii. Înaintea partidei, antrenorul Zeljko Kopic a vorbit despre viitorul său pe banca echipei din Ștefan cel Mare.

Zeljko Kopic

Credit imagine: facebook

Dinamo se pregătește în aceste zile pentru duelul de pe teren propriu cu Poli Iași, meciul contând pentru a patra etapă a play-out-ului SuperLigii fiind programat duminică, de la ora 18:15.
Echipa din Ștefan cel Mare este obligată să câștige atât partida cu moldovenii, cât și pe cea din etapa viitoare, cu FC U Craiova, pentru a spera că se va salva de la retrogradare sau că, cel puțin, va prinde un loc de baraj.
Înaintea duelului de duminică, antrenorul "câinilor roșii" a vorbit, printre altele, de viitorul său la echipă, dezvăluind că a purtat deja o conversație despre asta cu șefii clubului.
Zeljko Kopic a spus că momentan este concentrat doar asupra meciurilor pe care Dinamo le mai are de disputat în acest sezon, urmând ca după încheierea stagiunii, alături de conducerea echipei, să ia o decizie în privința viitorului său.
Citește și:

Kopic nu se gândește încă la sezonul următor

"Am vorbit despre tot, bineînțeles, e important să avem totul pregătit pentru următorul sezon, dar în acest moment focusul principal este pentru aceste șase meciuri.
Trebuie să le luăm meci cu meci, ne concentrăm pe meciul de mâine. Este dificil să luăm decizii până nu ne îndeplinim obiectivul, de a rămâne în ligă pentru următorul sezon. După, trebuie să analizăm totul și să luăm cele mai bune decizii pentru viitor.
Cred că asta e cea mai importantă parte, toți oficialii, antrenorii, jucătorii, fanii... Toți vrem să ne atingem obiectivul. După asta, clubul va face ceea ce oficialii cred că e mai bine", a declarat Zeljko Kopic.
În acest moment, Dinamo este pe penultimul loc al clasamentului din SuperLigă, cu 16 puncte, doar unul obținut în cele 3 meciuri deja disputate în play-out. Partida dintre echipa lui Zeljko Kopic și Poli Iași este programată mâine, de la ora 18:15.
Ce va face Dinamo la sfârșitul sezonului 2023/24 al SuperLigii?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo